DİZİ DÜNYASI

Erkenci Kuş’un sırrı ortaya çıktı!

Star TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinin kamera arkasındaki bir sırrı ortaya çıktı

Erkenci Kuş’un sırrı ortaya çıktı!

Dizinin yönetmeni Çağrı Bayrak, ‘En Güzel Bölüm’ isimli programa yaptığı açıklamada, oyuncuları ve ekibi motive etmek için sürekli sette müzik çaldıklarını anlattı.

Çağrı Bayrak oyuncuların motivasyonunu nasıl sağladıkları ile ilgili bir soru üzerine, setteki durumu anlattı.

Uzun ve yorucu saatler geçirilen sette, oyuncuların ve ekibin iyi dinlenmesi özen gösterdiklerini belirten dizinin yönetmeni, romantik komedi gibi bir dizide enerjiyi hep yüksek tutmak için nasıl çabaladıklarını anlattı.

Özellikle gece yapılan çekimlerde uyku saati olduğu için oyuncuların ve ekibin uyuklamasını önlemek isteyen yönetmen, duruma uygun, enerjiyi canlandırıcı müzikler dinlediklerini ve böylelikle motivasyonun yüksek tutulduğunu söyledi.

Romantik komedide motivasyonun çok önemli bir unsur olduğunu vurgulayan Çağrı Bayrak, “Tam performans işi. Bir kere biz çok iyi dinlenen bir ekibiz. Dinlenme alanlarımıza çok özen gösteriyoruz. Bir de biz sette sürekli müzik çalıyoruz, müzik dinleyip onların bir şekilde müzik çalıp dinletip motivasyonlarını yükseltiyorum” ifadesini kullandı.

Gece ve gündüz çaldıkları şarkıları duruma uygun hazırladıklarını ve kimi zaman setten ve oyunculardan da gelen istek parçaları dinlediklerini belirten Çağrı Bayrak, böylece kamera arkasında yaşanan motivasyonun, ekran önünde de hiç düşmemesini sağladıklarını ifade ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar