GÜNDEM

Erhan Çelik'ten Gülben Ergen'e hayat dersi!

Şarkıcı Gülben Ergen'in otomobilini çizdiği iddia ettiği eski eşi Erhan Çelik ile arasındaki dava geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı.

Erhan Çelik'ten Gülben Ergen'e hayat dersi!

28 Eylül 2014'te evlendikten sonra Aralık 2016'da boşanarak yollarını ayıran Gülben Ergen ve Erhan Çelik, Ergen'in açtığı davanı sonuçlanmasından sonra tekrar gündeme geldi.

HAYAT DERSİ VERDİ

Eski eşi Gülben Ergen'in açtığı davada 60 bin TL ve 1 yıl 8 ay hapis cezası alan Erhan Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta hayat dersi verdi.

"EŞ DEĞİL, ASLINDA BİR HAYAT ARKADAŞI SEÇER İNSAN"

Ünlü sunucu Instagram hesabından duygularını şu satırlarla ifade etti: Eş değil, aslında bir hayat seçer insan.Ve seçtiğin, senin yol arkadaşın olur. Sonra da o seçimini yaşarsın. Geçmişe bakınca, ben tek bir yanlış seçimimle, aileme, dostlarıma ve sevenlerime hiç hak etmedikleri üzüntüler yaşattım. Bugün medyaya da yansıyan haberle, uğradığım haksızlığın yanında, onlara yaşattığım üzüntüden kaynaklı pişmanlıklarım çok daha büyük. Hepsinden özür dilerim. Ama bu vesile ile herkesin şunu bir kez daha bilmesini isterim; bana yaşatılan ne olursa olsun ömrümü doğruluk ve dürüstlükle sürdürmeye devam edeceğim.Sevgi ve saygılarımla.

erhan çelik

Gülben Ergen ise Instagram hesabından çocuklarıyla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ergen fotoğrafını "Çocukları üzen, kıran, yaralayan, ürküten kim ve ne varsa var gücümle karşısında olmaktan hiç vazgeçmeyeceğim. Oğullarıma her kızın narin bir çiçek olduğunu anlatırken, hoyratlıktan uzak olmalarını dileyeceğim ömrümce. Hesapsız, çıkarsız, sözüyle değil, özüyle gerçekten sevenlerin yolu, yüzü, gönlü hep güler, hep gülecek. Biz öyle yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

gülben ergen

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar