MEDYA KÖŞESİ

Ergun Babahan yeni gazetesinde ilk yazısını yazdı

Star'dan kovulduktan sonra uzun süre işsiz kalan ve yeni gazete Millet'in kuruluşu ile yeniden köşesine kavuşan Ergun Babahan, ilk yazısında 'demokrasi' vurgusu yaptı.

Ergun Babahan yeni gazetesinde ilk yazısını yazdı

Sabah gazetesinde bir dönem genel yayın yönetmenliği de yapan, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu sonrasında attığı tweet yüzünden Star gazetesinden ve Today's Zaman gazetesinden kovulan uzunca bir süre işsiz kalan ve en son T24 sitesinde yazan Ergun Babahan, İpek Medya'nın yeni gazetesi Millet'in ilk sayısında köşe yazılarına yeniden başladı.

Bugün okurlarına 'Merhaba' diyen Millet gazetesinde, Babahan'ın ilk yazısı dikkat çekti.

Babahan "Umuttur insanları ayakta tutan" başlıklı yazısında, Cumhuriyet'in 91. yıldönümüne değinerek, "Demokrasi, insan hakları, özgürlük, hukukun üstünlüğü diye çıktığımız yolda bugün tek adam yönetimine geldik" diyerek Erdoğan eleştirilerini sürdürdü.

Babahan, "12 yıl önce büyük umutlarla çıktığımız yolda, geldiğimiz nokta gerçekten iç karartıcı" dedi ve polisin, hırsızların peşini bırakıp polislerin peşine düştüğü bir dönem yaşandığını belirtti.

Yazısının son bölümünde, Türkiye'de yaşanan olumsuz durumlara vurgu yapan Ergun Babahan, 'Başımı alıp gideyim' diye düşündüren bir tabloyla karşı karşıya kalındığını ifade ederek, yazısını "Şimdi birleşme zamanı" diyerek birlik ve beraberlik çağrısıyla noktaladı.

- See more at: http://medyatava.com/haber/yeni-bir-gazete-yeni-bir-umuttur_114899#sthash.3Gh2iZFm.dpuf

ÇOK OKUNANLAR