GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Ergün Diler

Takvim

Ergün Diler

Takvim gazetesi köşe yazarı Ergün Diler, seçmen listelerinin açıklanmasının ardından partilerde yaşanan tartışmaları aktarırken, CHP listesinin belirlenmesine dair önemli detaylara değinmiş.

Listeler açıklandı, ortalığı heyecan kapladı... Siyaset havayı teslim aldı! Ben en çok CHP'ye yoğunlaştım! Belli ki bir AKIL orada başka bir şey yapmak için yola çıkmış... "Kim ne yapmak istiyor?" diye kafa yordum! 

(...)

ABD Başkanı Barack Obama'nın 2 dönem başkanlık kampanyalarını yürüten Benenson Strateji Grubu, "CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun marka değeri yüksek bir hayat hikâyesi var.
Bu hayat hikâyesi üzerine propagandanızı kurabilirsiniz" önerisinde bulundu. Seçmen davranışı konusunda CHP'ye sunum yapan Amerikalı şirket, vatandaşın özellikle ekonomi ve işsizlik konusuna yoğunlaştığına dikkat çekti. Seçimde bu iki alanla ilgili çözümlere ve projelere ağırlık verilmesini önerdi. "Halkın cebine hitap edecek projelere ağırlık verin!
Söylemlerinizde asgari ücretle geçinenlere, emeklilere dokunacak ekonomik konuları öne çıkarın" notunu da düşmeyi ihmal etmedi! 

Ergün Diler,'in köşe yazısında, CHP'nin seçim planları ve aday listesine dair önemli detaylar yer alıyor.

ÇOK OKUNANLAR