GÜNDEM

Eren Erdem'in bir kulağı artık hiç duymuyor!

CHP'li milletvekili Utku Çakırözer, eski CHP milletvekili ve PM üyesi Eren Erdem ile Silivri Cezaevi'nde görüştü. Çakırözer, yüzde 30 işitme kaybıyla cezaevine giren Erdem'in kulağının artık hiç duymadığını söyledi.

Eren Erdem'in bir kulağı artık hiç duymuyor!

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Silivri Cezaevi'nde CHP PM üyesi eski milletvekili Eren Erdem'i ziyaret etti.

Çakırözer, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Eren Erdem, 29 Haziran'da 1 yıldır cezaevinde olmuş olacak. Hem de hakkında daha önce tahliye kararı verilmiş olmasına rağmen. Hem de dosyadaki gizli tanığın kendisi aleyhine ifadeyi zorla verdiğini açıklamasına rağmen. Bu adaletsizlik bir önce son bulmalı. Eren Erdem ve diğer gazetecilerin, yazarların, çizerlerin, akademisyenlerin, siyasilerin, avukatların, sivil toplumcuların cezaevlerinde geçirdiği her bir gün Türkiye itibar kaybediyor. Artık buna bir son verilmesi gerekiyor."

"KULAĞI ARTIK HİÇ DUYMUYOR"

Çakırözer, Erdem’in sağlık durumunun da iyi olmadığını aktararak, "Eren Erdem cezaevine bir kulağında yüzde 30 işitme kaybı ile girdi. O kulağı artık hiç duymuyor. Ayrıca diğer önemli sağlık sorunları nedeniyle acil tıbbi müdahaleye ihtiyacı var. Ancak hastaneye diğer hastaların arasından kelepçeli olarak götürülecek. Ameliyatın ardından iyileşme sürecini hastanenin bodrum katında bir odada yine yatağa bağlı olarak geçirecek. Tüm bunları istemediği için acil tıbbi müdahaleyi reddediyor" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar