GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Şeref Meselesi

Kanal D

Şeref Meselesi
Yaza yaza bir tür "Şeref Meselesi" uzmanı oldum sayılır. Kanal D dizisinin uzun yıllar yayında kalacağı bekleniyordu. Bir sezonda ömrünü doldurdu. Oysa reyting için her şey vardı. Yakışıklı delikanlılar. Güzel kızlar. Öl öl bitmeyen mafya vs. Olmadı. Sorun, yabancı bir diziden devşirme senaryoydu. Başlarda ilgi çeken konu, ilerledikçe ters tepecek noktaya geldi. Rahata alışmış senaristler, yabancı dizideki halini uyarlamakla yetindiler. Hiç ama hiç bizim tv izleyicimizi rahatsız eder mi, etmez mi düşünmediler. İki erkek kardeş, birbirlerinin sevgilisini, eşini değiş tokuş yapar gibi bir hale gelmişti hikaye. Seyircinin mide bulantısı tutuverdi. Tamam, "Binbir Gece"de, para karşılığı başkasıyla yatan evli kadın reyting aldı, ama o da nihayetinde oğlunun hastalığına para bulmak içindi seyirci kafasında!

Yazarımız Nuran Yıldız'ın uzmanlığını ilan ettiği Kanal D dizisi Şeref Meselesi, final bölümü ile veda etti izleyicilerine.

Kanal D'nin başlattığı #yolunsonu hastagı ise en çok konuşulanlar listesine ilk sıradan girmeyi başardı. Binlerce kullanıcı Yiğit'in ölüm sahnesini konuştu.

Dizinin başarıları ile değil final bölümü ile çok konuşulanlar arasına girmesi de bir başarı olarak değerlendirilebilir belki televizyonculuk açısından ama biz sadece çok konuşulmasından yola çıkıp gününü televizyoncusunu Şeref Meselesi dizisi olarak ilan ediyoruz.
ÇOK OKUNANLAR