GÜNDEM

Erdoğan'dan Yıldırım-İmamoğlu ortak yayını için bomba yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Tacikistan ziyareti öncesi son dakika açıklamalar... Erdoğan, Yıldırım ile İmamoğlu canlı yayına ilişkin, "Kırılma noktası olan son bir haftaya çok ciddi ışık verecektir" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan Yıldırım-İmamoğlu ortak yayını için bomba yorum

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın ortak canlı yayınıyla ilgili değerlendirmede bulanan Erdoğan, "Kırılma noktası olan son bir haftaya çok ciddi ışık verecektir." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun VIP kriziyle ilgili "Affedilemez bir yanlışı yapmışlardır." açıklaması yapan Erdoğan, "Kim bilir bundan sonra daha neler çıkacak." diye konuştu.

Öte yandan yeni askerlik sistemiyle ilgili de "Sürekli olarak bir hücre tazelenmesi olacak. Sürekli her ay askere alma diye bir durum söz konusu olacak." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Kim istiyorsa rahatlıkla buradan yayın yapma imkanını bulacak"

-Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayını ile ilgili her iki tarafta bu buluşmanın moderatörünü belirlemede müşterek bir çalışma yaparak ismi belirlediler bir de yayın platformu olarak buranın tamamı ile her yerde adil bir şekilde bütün kim istiyorsa rahatlıkla buradan yayın yapma imkanını bulacak. 

"Son bir haftaya çok ciddi ışık verecektir"

-Görevlendirdiğimiz arkadaşlar ön hazırlıkları iyi bir şekilde yaptılar. Sadece Türkiye'de İstanbul değil tüm Türkiye'nin bu tartışmayı izleme imkanı olacak. İstanbul sadece İstanbul'da yaşayanlara hitap eden bir yer değil. İstanbul adeta 81 vilayetin özeti olan bir ilimiz. O akşam burayı izleyenler Sivaslı bile İstanbul'daki Sivaslı hemşerisini arayıp bu müzakerenin kendi arasında onlar da müzakeresini yapacak. Kırılma noktası olan son bir haftaya çok ciddi ışık verecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar