GÜNDEM

Erdoğan'dan Müge Anlı'ya Palu ailesi teşekkürü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'yı 'Palu ailesi dehşetini ortaya çıkarmasından ötürü' tebrik etti.

Erdoğan'dan Müge Anlı'ya Palu ailesi teşekkürü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'de ortaya çıkan Palu Ailesi dehşetini Türk halkı hayretle atv'de takip etti. Zanlıların stüdyoda gözaltına alındığı bölüm reyting rekoru kırarken Başkan Recep Tayyip Erdoğan, usta gazeteci Müge Anlı'yı tebrik etti.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, atv'de program yapan Müge Anlı'nın ekrana taşıdığı ve tüm Türkiye'yi haftalardır ekran başına kilitleyen "Palu Ailesi" olayına kayıtsız kalmadı.

Geçen gün gerçekleşen ve 7 kişinin gözaltına alındığı izlenme rekorları kıran bölümün ardından Başkan Erdoğan, Müge Anlı ile görüştü ve tüm bakanlıklara talimat verdiğini söyleyerek teşekkür etti.

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'de ortaya çıkan Palu Ailesi'nin yaşadıklarını Türk halkı hayretle takip etti.

Aile içerisinde birçok cinayet, tecavüz ve darp içeren olayın geçen gün yayınlanan bölümü gün içerisinde yayınlanan 100 programın yer aldığı reyting ölçümünde rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

program Tüm Kişiler'de 7.09 izlenme oranı ve 34.94 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de 5.11 izlenme oranı ve 33.17 izlenme payı, 20+ABC1'de 6.80 izlenme oranı ve 35.22 izlenme payı alarak en yüksek izlenme payına ulaştı..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar