TV HABER

Erdoğan'dan güldüren 'Diriliş' diyaloğu

TRT ekranında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sunucu Pelin Çift arasında yaşanan 'Diriliş Ertuğrul' konuşması, canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Erdoğan'dan güldüren 'Diriliş' diyaloğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT kanallarında ortak yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Pelin Çift, bir ara konuyu TRT'nin sevilen dizisi Diriliş'e getirerek Erdoğan'a "Bu programdan sonra da Diriliş başlayacak.

Sizin de Diriliş'i yakından takip ettiğinizi biliyoruz. Son olarak kapatmadan önce bir şey söylemek ister misiniz?" diye sordu.

"PROGRAM BİTTİ Mİ Kİ?"

Erdoğan, programın bittiğini sanan Çift'e "Program bitti mi ki?" diyerek devam edeceklerini hatırlattı. Erdoğan'ın uyarısı üzerine önce stüdyoda soğuk bir sessizlik oldu. Ancak daha sonra gazeteciler ve Erdoğan gülerek ortamı yumuşattı.

"DİRİLİŞ, 7'DEN 70'E HAYRANLIKLA İZLENEN BİR DİZİ"

Erdoğan konuyla ilgili olarak ise şunları söyledi:
"TRT, dönem dizileriyle çok önemli bir adım attı. Diriliş son dönemlerde 7'den 70'e tüm halkımızın hayranlıkla izlediği bir dizi. 'Yapılamaz, yapamayız' diyenlere karşı aslında Diriliş çok önemli bir cevap olmuştur. İnanıyorum ki bu ekip bundan sonra çok daha farklı dizileri arka arkaya getirecektir."

KUT'ÜL-AMARE MÜJDESİ

"13 yaşında torunum sadece yayınlandığı akşamı değil, tekrarını da izliyor. Daha küçük torunlarım da izliyor. Onlara özgüven kazandırıyoruz. Körfez ülkelerini ziyaretimde herkes 'çok güzel bir dizi, bunları biz de alalım' diyordu. Şimdi yeni bir adım daha atılıyor Sultan Abdülhamid'le ilgili. Kut'ül-Amare ilgili bir çalışmanın olduğunu biliyorum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar