GÜNDEM

Erdoğan'dan Can Dündar'a: Öyle olsa sen kaçabilir miydin?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakkında yakalama kararı olan Can Dündar'ın Türkiye'ye yönelik suçlamalarına cevap verip Dündar'a "köşe yazarı müsveddesi" dedi,

Erdoğan'dan Can Dündar'a: Öyle olsa sen kaçabilir miydin?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Yeni İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri ile Çevre Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

"KORİDORLARI TERÖRİSTLER İLE SÜSLÜ"

"Askıya alma kararı" nedeniyle AP'ye yüklenen Erdoğan, "Koridorları terör örgütü militanları ile süslü AP'de alınan kararlarla Türkiye'yi hizaya sokacağını zannedenler büyük bir yanlış içindeler. Bugün sırf bize zarar vermiyor diye koynunuzda beslediğiniz eli kanlı katiller namlularını size doğrultacak" dedi.

"KÖŞE YAZARI MÜSVEDDESİ"

Firari olduğu için Cumhuriyet'teki yazılarına da son verilen Can Dündar'ın Batı'da el üstünde tutulmasını eleştiren Erdoğan, "Bir tane köşe yazarı müsvettesi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor, kaçarak Almanya'ya gidiyor. Orada Almanya cumhurbaşkanı ağırlıyor" dedi.

TÜRKİYE AÇIK HAVA HAPİSHANESİ İSE SEN NASIL KAÇTIN?

Can dündar'ın Türkiye ve kendisine yönelik eleştirilerine cevap veren Erdoğan şöyle konuştu:

"Konuşmalarında Türkiye'yi açıkhava gazeteci hapishanesine benzetiyor. Bu nasıl hapishane ki sen kaçabiliyorsunuz! Seni tutuksuz yargılamak için serbest bırakan bu ülkeden neden kaçtın! Karakter meselesi bu! Benim için diktatör başlığı attı! Ben diktatör olsaydım sen nasıl kaçacaktın!"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum