GÜNDEM

Erdoğan, Zarrab'ın yanındaki kadının kim olduğunu açıkladı

ABD'de restoranda yemek yerken görüntülenen Reza Zarrab'ın yanında görüntülenen kadının kim olduğu çok konuşulmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan o kadının kim olduğunu Azerbaycan dünüş yolunda gazetecilere açıkladı.

Erdoğan, Zarrab'ın yanındaki kadının kim olduğunu açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Reza Zarrab New York’ta yanında bir kadınla suşi yerken görüntülenmişti. Bu konuyla ilgili gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, masadaki kadının Zarrab'ın avukatı olduğunu söyledi.

ABD'deki Hakan Atilla'nın hapis cezası aldığı davada sanık konumundayken tanık olan Reza Zarrab uzun bir aradan sonra ABD'de lüks bir restoranda yemek yerken görüntülenmiş, yanında görülen bir kadın ise Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Zarrab'ın yanındaki kadının Ebru Gündeş'in en yakın arkadaşı olduğu yazılmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan farklı bir açıklama yaptı.

Erdoğan Reza Zarrab'ın New York’taki meşhur bir restoranda yemek yerken görüntülenmesinin ardından, davayı yakından takip eden Amerikalı hukukçuların Zarrab'ın serbest kalmasının hukuken mümkün olmadığını söylemelerine ilişkin şunları söyledi:

"YANINDAKİ KADIN AVUKATI"

“Zarrab'ın serbest kalması mümkün değil, mümkün olur mu? Bir taraftan öyle diyorlar, şu diyorlar, kelepçeli diyorlar ama demek ki orada bu kelepçelerin dışında başka kelepçeler de var. Demek ki o hukukçular bu işi iyi bilmiyor, çünkü görüntülendiği yanındaki bayan onun avukatı zaten.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar