GÜNDEM

Erdoğan tepki gösterince Rutkay Aziz bakın nasıl kıvırdı!

Tiyatrocu Rutkay Aziz, Erdoğan'a "Cumhurbaşkanı bir Mozart bir Beethoven dinlesin. Belki iyi gelir" demiş, Erdoğan da dün grup toplantısında tepki göstermişti.

Erdoğan tepki gösterince Rutkay Aziz bakın nasıl kıvırdı!

Rutkaz Aziz "Cumhurbaşkanı bir Mozart bir Beethoven dinlesin. Belki iyi gelir" ifadesini kullanmıştı. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan gup toplantısında duruma sert tepki gösterdi.

Erdoğan, "Bu ülkenin meşrebi ve duruşu belli olan Cumhurbaşkanı'nı bira içmeye, Mozart dinlemeye zorlamak faşistliğin dik alasıdır" ifadelerini kullanmıştı. Rutkay Aziz'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt geldi.

Usta tiyatrocu Rutkay Aziz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bu ülkenin meşrebi ve duruşu belli olan Cumhurbaşkanını Mozart dinlemeye zorlamak faşistliğin dik alasıdır" sözleri için, "Faşizmin ne olduğu o zaman tam bilinemiyor. Ben mi faşist oluyorum bu durumda Mozart mı oluyor faşist? Böyle bir durum varsa ben insanlık adına Mozart’ı korumaktan yanayım" dedi.

MOZART SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Bir televizyon prrogramında canlı yayına bağlanan Rutkay Aziz, aslında Erdoğan'a bir şey önermediğini belirterek, "Sadece bana Erdoğan'ın Fazıl Say konserine gideceği söylendi, bu konuda ne düşündüğüm soruldu. Ben de 'Çok iyi olur, Mozart ve Beethowen dinler, iyi gelir' dedim" şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar