MEDYA KÖŞESİ

Erdoğan ile Fazıl Say’ın bu resmine dikkatli bakın! Ersoy Dede yazdı

Star yazarı Ersoy Dede, halledilmesi güç bir mesele ile karşılaşıldığı takdirde geçtiğimiz haftaya damga vuran buluşmadaki Say'ın Erdoğan'ı selamladığı anın hatırlanması gerektiğini söyledi.

Erdoğan ile Fazıl Say’ın bu resmine dikkatli bakın! Ersoy Dede yazdı

Fazıl Say'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşması sonra birçok eleştiriye maruz kaldığını söyleyen Star yazarı Ersoy Dede, konser anındaki fotoğrafı köşesine taşıdı. Dede,  "Bakmayın‘dün sövüyorlardı Fazıl Say’a bugün bayılıyorlar’ demelerine. Bakmayın‘Fazıl say diz çöktü’ demelerine. Sadece ve sadece bu fotoğrafa bakın siz. Kalbiniz ne diyorsa odur." ifadelerini kullandı.

Erdoğan ile Fazıl Say’ın bu resmine dikkatli bakın
2019 Mart seçimlerine giden yolda ilginç bir sürecin içine girdik. Bu ilginçliğe isim koymak için erken. Ama bir sabite bir referans noktası aramak isterseniz bakacağınız yer 18 Ocak Congresium sahnesi olacak. Ne zaman bir yerde halledilmesi güç bir mesele görseniz, Fazıl Say’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı saygıyla selamladığı o an gelsin gözünüzün önüne. Erdoğan’ın, Fazıl Say’ın avuçlarını, iki eli arasında sıktığı bu sahneyi hatırlayın. Bakmayın Fazıl Say için,‘Sarayın piyanist şantörü oldu’ demelerine. Bakmayın‘dün sövüyorlardı Fazıl Say’a bugün bayılıyorlar’ demelerine. Bakmayın‘Fazıl say diz çöktü’ demelerine. Sadece ve sadece bu fotoğrafa bakın siz. Kalbiniz ne diyorsa odur.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar