GÜNDEM

Erdoğan Demirören son yolculuğuna uğurlandı! İşte cenazeden detaylar

Demirören Holding ve Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, son yolculuğuna uğurlandı. Demirören için ilk tören İstanbul Şişhane'deki Holding binası önünde yapıldı.

Erdoğan Demirören son yolculuğuna uğurlandı! İşte cenazeden detaylar

Erdoğan Demirören'a veda günü... Demirören Holding ve Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, son yolculuğuna uğurlanıyor. Demirören için ilk tören saat 10.20'de İstanbul Şişhane'deki Holding binası önünde yapıldı. Törene Demirören ailesi, yakınları, holding çalışanları ve sevenleri katıldı.

Törenin ardından Erdoğan Demirören'in cenazesi Fatih Camii'ne götürüldü. Tabutun cenaze aracından indirilmesi sırasında Yıldırım Demirören de omuz verdi. Aile cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Demirören'in tabutunun üzerine 2. Mahmut döneminden kalma Kabe Kapısı örtüsü serildi. Başbakan Yıldırım cenaze törenine katılmak için Fatih Camisi'ne geldi. Yıldırım kısa bir açıklama yaptı, Erdoğan'ın törene katılamayacağını belirtti

erdoğan demirören

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Fatih Camisi'ne getirildi. Cenaze törenine Erdoğan Demirören'in torunları Kaan Demirören (sağ 2) ve Erdoğan Demirören de (sağ 3) katıldı.

erdoğan demirören

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören için Fatih Camisi’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlenecek tören öncesinde Erdoğan Demirören'in oğlu Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören taziyeleri kabul etti. 

demirören

BAŞBAKAN YILDIRIM: ERDOĞAN DEMİRÖREN İYİ BİR İNSANDI

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Fatih Camisi'ne geldi. Yıldırım, aileye taziyede bulundu. Basına kısa bir açıklama yapan Başbakan, "Saygın bir işadamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir ömrü sanayi için, memleketin kalkınması için tüketen Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye için çok şey yaptı. Binlerce insanın evine ekmek, aş götürmesini sağladı. İyi bir insandı, biz kendisini iyi biliriz. Mübarek bir ayda, mübarek bir günde Allah'ın rahmetine kavuştu. Ölümü bir gün hepimiz yaşayacağız. Cumhurbaşkanımız hemen aileyi aradı görüştü, kendisi katılamayacak. Ben, kendim ve Cumhurbaşkanı adına cenazeye katılıyorum.


erdoğan demirören


SANAT VE SİYASET DÜNYASINDAN ZİYARETLER

Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ taziye ziyaretine gelenler arasındaydı. Arzuhan Doğan Yalçındağ, "Erdoğan amca çocukluğumuzdan beri tanıdığımız biriydi. Çocuklarıyla birlikte büyüdük. Sonra bizim çocuklarımız birlikte büyüdü. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Türkiye için de önemli bir iş adamıydı. Herkesin ve ailenin başı sağ olsun" diye konuştu.

erdoğan demirören


Sanatçı Erol Evgin ise, "Türk ekonomisine, Türk sanayisine, Türk sporuna, Türk Kültür ve sanatının çok yakından bildiği ve tanıdığı bütün bu branşlarda çok büyük çalışmaları olmuş, çok başarılı çok hayırsever bir iş adamıydı. Bizim de dostluğumuz yaklaşık 40 yıla yakındı. Müzikal oynadığımız yıllarda, Egemen Bostancı'nın da yakın arkadaşıydı. Dolasıyla bizim de Erdoğan ağabeyimizdi. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerine, herkese baş sağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.




ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar