REKLAM

Erdoğan Aktaş reklamcılara fena patladı...

Babalar Günü tanıtımları için çektikleri filmlerin çileden çıkardığı Erdoğan Aktaş, Ey reklamcı! Ellerini kız babasının üstünden çek!" diye isyan etti...

Erdoğan Aktaş reklamcılara fena patladı...

CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, reklamcılara fena patladı...

Babalar Günü tanıtımları için çektikleri filmlerin çileden çıkardığı Erdoğan Aktaş, kişisel internet sitesinde yazdığı yazıda reklamcılara "Ey reklamcı! Ellerini kız babasının üstünden çek!" diye seslendi...

ADETA BİR TERÖR SALDIRISI HALİNE GELDİ

"Reklamcıların kız babalarına yaptığı zulüm bitecek gibi değil. Her geçen gün duygu sömürüsü çıtasını biraz daha yükseltiyorlar" diyen Erdoğan Aktaş, "Bu gidişata bir dur demek lazım, çünkü reklamcıları duygusal mesajları adeta bir terör saldırısı haline geldi" diye tepki gösterdi.

REKLAM DEĞİL TAAMÜDEN BABALARI ÖLDÜRME GİRİŞİMİ

"Çektikleri o filmler beni çileden çıkarıyor" diyen Erdoğan Aktaş şöyle devam etti:

"Sanki hepsi bir araya gelip sözleşmiş ve kız babalarına saldırmak için planlar yapmış gibi. Hele ki babalar günü reklam filmleri. Arkadaş, bir malın, markanın filan tanıtımı değil yaptıkları, taammüden babaları öldürme girişimi gibi. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum ki."

TEK DERDİ VAR REKLAMCILARIN...

Aktaş, "Tek derdi vardır reklamcının, babaların gönül tellerini, ciğerini, aklını, kalbini söküp atmak. İtiraf edeyim, her biri de başarılı oluyor yani" diye yazdı. 

Erdoğan Aktaş'ın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar