GÜNDEM

Erdoğan Zaman'a ateş püskürdü: Edepli ol!

Cemaat medyasına ateş püsküren Başbakan Erdoğan bu kez Zaman'ı topa tuttu: Bir kere bu başlığı atarken edepli ol edepli!

Erdoğan Zaman'a ateş püskürdü: Edepli ol!
GAZETECİLER.COM
Cemaat medyasına dönük sert mesajlarına devam eden Başbakan Erdoğan Ordu'daki mitingte yaptığı konuşmada Zaman gazetesini hedef aldı.

ZAMAN'A DIŞ MİHRAK TAŞERONU SUÇLAMASI

Erdoğan yolsuzluk operasyonunun arkasında uluslararası güçler olduğunu söylerken bu güçlerin ulusal taşeronlarının olduğunu ekledi ve sözü cemaat medyasının "amiral gemisi" Zaman gazetesine getirdi.

İPEK MEDYA'DAN SONRA ZAMAN'A YÜKLENDİ

Dünkü konuşmasında İpek Medya'nın patronu Akın İpek'e yüklenen Başbakan bu kez cemaat medyasının "amiral gemisi" Zaman'a ateş püskürdü. Zaman'ın bugünkü ilk sayfasında yer alan bir haber nedeniyle hayli kızgın olduğu anlaşılan Başbakan "edepli ol edepli ol" dedi. Zaman'ın haberinde İspanya’da iktidardaki Halk Partisi’nin (PP) genel merkezine yapılan polis baskınına yer verilmiş iktidar partisinin baskın karşısında aldığı demokratik tutuma dikkat çekilmişti. Gazetenin haberini sert sözlerle eleştiren Erdoğan "baskından baskına koşuyorlar" dedi.

BİR KERE O BAŞLIĞI ATARKEN EDEPLİ OL EDEPLİ!

Bugün bir gazete haber yapmış. İspanya’da iktidar partisini polisler basmış ne olmuş? Bir kere o başlığı atarken edepli ol edepli! Bir kere bu böyle verilmez. Bir iktidar partisini polis gelip denetleyecekse bunun bi usulü vardır. Bu başlığı atan gazetenin zihniyeti bu olduğu için, son zamanlarda bu işlere böyle alıştıkları için, baskından baskına dolaştıkları için zannediyorlar ki AK Parti de böyle bir durumla karış karşıya kalır. A’dan Z’ye abdestimizden şüphemiz yok, namazımızdan da şüphemiz yok.



Deneme
ÇOK OKUNANLAR