GÜNDEM

Erdoğan gazetecileri işte bundan çağırmamış!

"Etmem, mecbur muyuz etmeye? Her gün her türlü hakareti yapacaksın, buna rağmen davet edeceğiz. Yok böyle 25 kuruşa simit"

Erdoğan gazetecileri işte bundan çağırmamış!
GAZETECİLER.COM - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP 4. Olağan Kongresi'ne bazı gazetelerin davet edilmemesiyle ilgili olarak, "Mecbur muyuz etmeye? Her gün yalan yanlış her şeyi yazacaksın. Buna rağmen biz davet edeceğiz. Yok böyle 25 kuruşa simit" dedi.

AK Parti kongresine alınmayan bazı gazetelerle ilgili gelen eleştirilere Başbakan Erdoğan, "Etmem, mecbur muyuz etmeye? Her gün her türlü hakareti yapacaksın, buna rağmen davet edeceğiz. Yok böyle 25 kuruşa simit" diye cevap verdi.

Erdoğan partisinin grup toplantısında, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul belediye başkan adaylığı döneminde basın toplantılarına almadığı gazeteleri hatırlattı.

İşte Başbakan Erdoğan'ın medyaya yönelik sözleri:

HER GÜN HAKARET EDECEKSİN

AK Parti kongresine temsilci göndermeyen CHP, MHP ve bazı gazeteler Erdoğan'ın hedefindeydi:

"AK Parti’yi kıskanabilirsiniz. Birinin bahanesi şu: Bazı gazetelerin kongreye davet edilmemesi. Güya bazı gazetelerin kongreye davet edilmemesi. Etmem. Etmek zorunda mıyız? Her gün hakaret edeceksin, yalan yalnız yazacaksın yok böyle 25 kuruşa simit. Niye çağıralım.

BİZE SAYGISIZLIK EDEN MEDYAYA HADDİNİ BİLDİRMEK...

Basına engel konulmaz doğru. Ama o medya bize saygısızlık ettiğiniz zaman haddini bildirmek bizim cevabımızdır.

Onlar bu ülkenin başbakanına kendine göre ifadeler kullanırken, buna kimseni ses çıkmayacak, bundan muhatapı olan kongresiyle ilgili böyle tavır takınınca mı suçlu olacak. 3-5 tanesine böyle bir şey uyguladık.  Niye rahatsız oluyorlar.  Kendilerine göre Başbakanı remzedecek her türlü sıfatı kullanırken kimsenin sesi çıkmayacak. Bunun muhattabı olan parti böyle bir tavır takındığı zaman suçlu durumuna düşecek.

İSİM Mİ VEREYİM SANA

"Sayın Kılıçdaroğlu sen İstanbul'a belediye başkan adayı iken bazı gazeteleri çağırmadığını niye unutuyorsun. İsim mi vereyim sana. Bir defa dürüst ol. Kitabında böyle bir anlayış yok. Sen partini davetine biz iki arkadaşımızı yolladık yuhlamalarına rağmen."

ÇOK OKUNANLAR