MEDYA KÖŞESİ

Erdoğan'ı canlı yayında ağlatan video!

atv'de canlı yayın konuğu olan Başbakan Erdoğan, Ahmet Kaya'nın konser kayıtları ekrana gelince gözyaşlarını tutamadı...

Erdoğan'ı canlı yayında ağlatan video!

Zaman zaman yaptığı konuşmalarda gözyaşlarına hakim olamayan Başbakan Erdoğan, Ahmet Kaya'nın konser kayıtları karşısında yine duygusal anlar yaşadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1999 yılında Pınarhisar Cezaevi'ne girmeden önce katıldığı 75. Yıl Cumhuriyet Konseri'nde, Ahmet Kaya'nın kendisi için söylediği sözler ve okuduğu Şafak Türküsü'nün görüntülerini 11 yıl sonra izlerken gözyaşlarına hakim olamadı.

atv'de Erdoğan Aktaş'ın hazırlayıp suduğu 'Gündem Özel' programının  canlı yayın konuğu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Kaya'nın söylediği 'Şafak Türküsü' adlı şarkıyı izlerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ahmet Kaya, "Cumhuriyetimizin 75. yıl dönümünde daha güzel günleri yaşamak, inanca saygının, düşünceye özgürlüğün olduğu cumhuriyetlerde ve artık şarkı söyleyenlerin, şiir okuyan insanların tutuklanmayacağı cumhuriyetlerde görüşmek üzere... Cezaevindeki bütün tutuklular ve cezaevine girecek bütün yürekli insanlar için..." dedikten sonra Şafak Türküsü'nü okumaya başlıyordu.

Gazeteci Mehmet Barlas, Ahmet Kaya'nın 'Beni buralarda arama anne' sözlerinin ardından gözleri nemlenen Erdoğan'a 'Gözleriniz yaşlandı. Şöyle bir silin' tavsiyesesinde bulundu. Erdoğan'ın gözyaşlarını silmesinin ardından bir süre daha duygusallığı üzerinden atamadığı dikkatlerden kaçmadı.

ÇOK OKUNANLAR