DİZİ DÜNYASI

İçerde 'köstebek' çıktı fenomen diziyle ilgili şok iddialar

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran İçerde dizisi hakkında şoke edecek iddia geldi.

İçerde 'köstebek' çıktı fenomen diziyle ilgili şok iddialar
Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerinde olduğu İçerde dizisi Show TV'de başladı. İçerde dizisi, mafyanın içine sızmaya çalışan polislikten atılmış gibi görünen Sarp (Çağatay Ulusoy) ile polisin içinde mafyanın adamı olan Mert'in (Aras Bulut İynemli) hikayesini anlatıyor.

Martin Scorsese'nin yönettiği The Departed filminde Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg ve Martin Sheen gibi önemli oyuncular yer alıyor. Diziyi izleyen sosyal medya kullanıcıları benzer olduklarını söyledi.



KÖSTEBEK FİLMİNİN SENARYOSU NASILDI?

Yönetmenliğini Martin Scorsese’nin yaptığı filmde, Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson ve Matt Damon oynuyorlar. Köstebek, Altın Küre ödüllü bu film ilk vizyona çıktığı (24 Kasım 2006) da en çok izlenenler listesinde birinci sırada yer almıştır. Konusu: Polis teşkilatı Mafyanın egemenliğini son vermek için, Bostan’da büyümüş bir olan genç bir polis memuru Billy Costigan’ı (Leonardo DiCaprio) bir dizi hazırlık aşamasından sonra örgütün içine (Köstebek) olarak sokarlar.



Boston sokaklarını çok iyi tanıyan asi bir kişiliğe sahip olan Billy, Polis Akademisini bitirir. İnandırıcı olması için değişik suçlara karışır, hapse girer. İş rozetinin alınmasına kadar varır. Bu görevi polis şefi Oliver Queenan (Martın Sheen) bilmektedir. Bu önemli görevde Billy Costigan’ın (Leonardo) ile Colin Sullivan (Matt Damon) birlikte görev alır. Biri polis teşkilatı, diğeri mafya için çalışır.

İÇERDE'NİN KONUSU NASIL?



Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği Sarp karakteri polis okulunu birincilikle bitirdi. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlıyor. Sarp'ın yıllar önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert'de aynı polis okulunda eğitim görüyor ve Sarp mafya babası Celal'in yanına ajan olarak giriyor.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI NE DEDİ?

Özellikle Twitter'da TT olan ve dünya listesine giren İçerde dizisiyle ilgili sosyal medya kullanıcıları farklı yorumlar yaptı. Bazı sosyal medya kullanıcıları dizinin senaryosunun çalıntı olmasının onları etkilemeyeceğini ve diziyi izleyeceklerini vurguladı.

İŞTE SOSYAL MEDYADA ÇALINTI SENARYOYLA İLGİLİ YAZILAN YORUMLAR

*Senaryo güzel ama çalıntı. Dizi bittikten sonra THE DEPARTED filmini izlemenizi tavsiye ederim. Yer mi lan anadolu çocuğu

*Oyuncular kaliteli olursa dizi de kaliteli oluyor, senaryo çalıntı falan filan umrumuzda olmuyor.

ŞÜPHE EDENLER DE VARDI!

*Martin Scorsese'nin Departed ını izleyenler bilir senaryo çalıntı ama izlenebilir.
*'İçerde' adlı diziyi sevdim, ablam söylemişti Köstebek filminden çalıntı diye dün akşam 'Köstebek' filmini izledim senaryo oradan :D
*İçerde - çok güzel bir dizi yapmışlar. Ama senaryo çalıntı gibi Köstebek filmine benziyor.
ÇOK OKUNANLAR