TV HABER

Ercan Taner beIN Sports'a geri döndü

Spor spikeri Ercan Taner istifasını verdiği beIN Sports'a geri döndüğünü duyurdu. Ercan Taner, Pazartesi günü Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini anlatacak.

Ercan Taner beIN Sports'a geri döndü

Geçtiğimiz haftalarda istifasını veren spor spikeri Ercan Taner, beIN Sports'a geri döndüğünü ve Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini anlatacağını açıkladı.

Ercan Taner beIN Sports açıklaması

Ercan Taner açıklamasında, "Eve dönüyorum... Sporseverlerle tekrar BeIN SPORTS ekranlarında buluşuyoruz. Pazartesi, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde görüşmek üzere... Gördüğüm lüzum üzerine." ifadelerini kullandı.

ercan taner

ERCAN TANER NEDEN İSTİFA ETMİŞTİ?

Ercan Taner, 18 Ocak'ta yaptığı duyuruda "Gördüğüm lüzum üzerine Perşembe akşamı saat 23:00'da Bein Sports'dan istifa ettim. Çalıştığım süre içinde, bana sonsuz yakınlık gösteren beIN Sports Ceo'su Sayın Yousef Al-Obaidly ve ekibine çok teşekkür ederim. Ayrılmamla ilgili, çeşitli duyumlar almaktayım. İstifa şahsi bir eylemdir ve ayrılma nedenimin Bein Sports markasıyla ve yönetimiyle bir ilgisi yoktur." demişti.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Beşiktaş, Süper Lig'de zirve mücadelesini sürdürürken, Fenerbahçe alt sıralardan kurtulmak için savaş veriyor. Nefesleri kesmesi beklenen Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi 25 Şubat 2019 Pazartesi akşamı saat 21:00'da başlayacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar