POLEMİK

Ercan Seki'den Hıncal Uluç'a çağrı; Elinizdeki kumandayı değiştirin

TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, Tüpraş'taki patlama anında haber kanallarının rehavetini sert sözlerle eleştiren Hıncal Uluç'a tepki gösterdi.

Ercan Seki'den Hıncal Uluç'a çağrı; Elinizdeki kumandayı değiştirin

TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, Hıncal Uluç'un köşe yazısında Tüpraş'taki patlama anında gelişmelere kayıtsız kalan kanalları eleştirmesiyle ilgili açıklamalar yaparak bir de çağrıda bulundu.

"Hepimizi aynı çuvala koyup yerden yere vurmadan önce keşke bir de TGRT Haber'e baksaydınız" diyen Ercan Seki, Hıncal Uluç'a bir de çağrıda bulundu.

İşte Ercan Seki'nin o sözleri ve gerçekler;

Mesleğimizin duayenlerinden Hıncal Uluç Sabah'taki yazısında Tüpraş'taki patlama haberi üzerinden haber kanallarına vermiş veriştirmiş ;

"Tüpraş'ta patlama olmuş. NTV'de hiçbir şey yok.. Tık.. CNN.. Hiçbir şey yok.. Tık.. Habertürk.. Hiçbir şey yok.. ahaber.. Ötekiler.. Hepsinde alt yazı.. "Tüpraş'ta patlama.." Ama habere giden yok. Habere bağlanan yok.." diye yazmış. Eleştirdiği o haber kanallarından birinin Genel Yayın Yönetmeni olarak Hıncal Uluç'a bir tavsiyem var;

TV kumandanızdaki sıralamayı değiştirmenin vakti gelmiş de geçiyor hocam. Hepimizi aynı çuvala koyup yere vurmadan önce,  keşke TGRT Habere de bir bakmış olsaydınız.

Saat 10.20'de herkesten önce 'Son Dakika' bağlantısıyla haberi verdiğimizi, İHA'nın geçtiği ilk görüntüleri de anında yayınladığımızı , hem de İHA İzmir Haber Müdürüyle telefon bağlantısını yaptığımızı, Tüpraş'ta olan biten ne varsa dört dörtlük seyircilerimize aktardığımızı görürdünüz.

Lütfen bundan sonra her sıcak haberde, alıştığınız eski kanalların  yanısıra bir de TGRT Habere bakın. Farkı göreceksiniz.

Bunu yaparsanız kumandanızdaki kanal sıralmasını derhal değiştireceğinizden adım kadar eminim. Sağlık ve sıhhat dilerim.

ERCAN SEKİ

TGRT Haber TV Genel Yayın Yönetmeni

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar