POLEMİK

Enver Aysever ile İsmail Saymaz Twitter'da fena kapıştı

İsmail Saymaz'ın tepkisine önce şaşırtan Enver Aysever, sonrasında verdiği yanıtlarla tartışmayı alevlendirdi. Taraflar birbirlerine "ekran komseri", "sosyalist belirleme noteri" gibi ağır sıfatlarla yüklendiler...

Enver Aysever ile İsmail Saymaz Twitter'da fena kapıştı
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

Enver Aysever'in twitter üzerinden yaptığı yorum meslektaşı İsmail Saymaz'ın tepkisini çekti.

Aysever'in "Bu arada ekran tartışmalarında dikkat edin bir tane sosyalist yok. Zamanında aydınlanma kavgası veren kimse yok. Medyanın yalancı baharı!" şeklindeki tweetine İsmail Saymaz sert bir yanıt verdi.

"Ayıp ediyorsun ölçünü bilmiyorsun" diye yazan İsmail Saymaz'ın tepkisine önce şaşırtan Enver Aysever, sonrasında verdiği yanıtlarla tartışmayı alevlendirdi. Taraflar birbirlerine "ekran komseri", "sosyalist belirleme noteri" gibi ağır sıfatlarla yüklendiler... 

İşte o tartışma:




SEN SİYASETÇİ MİSİN NEDEN ÜSTÜNE ALINDIN?

Aysever'in "Neden üstüne alındığını da anlamadım. Sen siyasetçi misin?" diye sorduğu soruya İsmail Saymaz yine sert şekilde karşılık verdi:

"Kurduğun cümleye 'siyasetçi' ifadesini eklesen ses etmezdim, ki bu durumda da ölçüsüzsün, Cihaner Kimdir, Güneydın kimdir?"



EKRAN KOMSERİ MİSİN? SANA SORUP MU CÜMLE KURACAĞIZ?

Önce "Ölçüden önce had bilmek önemli İsmail Saymaz. Sen böyle değildin. Ne oldu sana?" diye yazan Aysever ardından tavrını sertleştirdi:

"Cümleleri sana sorup mu kuracağız artık? Ekran komiseri mi oldun?"




SENİ KARDEŞ BİLDİK SUSTUK

"Başkalarıyla karıştırma @ismailsaymaz Seni kardeş bildik, sustuk. Senin de yolun açık olsun. Ekranda ÖDP'li, KP'li, EMEP'li görelim önce..." diyen Enver Aysever'e İsmail Saymaz'ın yanıtı yine sert oldu:

"kardeş bildik, sustuk nedir enver; istediğini söyleyebilirsin. Ancak sosyalist belirleme noteri olmadığını bilmen iyi olur."





ÇOK OKUNANLAR