GÜNDEM

Engin Altan Düzyatan'ın elleri şoke etti

Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı Engin Altan Düzyatan'ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraftaki 'el' detayı, takipçilerini şoke etti.

Engin Altan Düzyatan'ın elleri şoke etti

TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi 'Diriliş Ertuğrul'da başrol oynayan Engin Altan Düzyatan, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerini şaşırttı. Yakışıklı oyuncu, uzun sakalı ve toplu saçlarıyla kendine hayran bırakırken ellerindeki detay ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte O Fotoğraf

39 yaşındaki Düzyatan'ın ellerini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken ünlü oyuncunun yaşlandığına dair çok sayıda yorum yapıldı. Bir takipçisi Düzyatan'a "Eller falan yaşlanmışsın be abi" yorumunu yaparken bir başka takipçisi ise "Abi film seni bitirdi be" ifadelerini kullandı.

Engin Altan Düzyatan'ın şoke eden görüntüsü! Elleri tanınmaz halde - Sayfa 2

Diriliş Ertuğrul'a Ne Zaman Veda Edecek

Öte yandan Engin Altan Düzyatan'ın diziden nasıl ayrılacağına ilişkin formül bulundu. Daha sezon başında dizi başlamadan önce kadroya Burak Özcivit'in geleceği, Engin Altan Düzyatan'ın ise dizinin kadrosundan çıkarılacağı günlerce konuşulmuştu. Hatta Burak Özcivit'in o dönem sakallarını uzatması diziye hazırlık olarak yorumlanmıştı.

Engin Altan Düzyatan'a diziden ayrılacağı iddiaları sorulunca da söylentileri kesin bir dille yalanlamış: Dizi devam ediyor ben de kadrodayım diyerek adeta Burak Özcivit'e gönderme yapmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar