DİZİ DÜNYASI

Elif'e taze kan! Diziye hangi oyuncular katıldı?

Kanal 7’nin günlük dizisi Elif yeni yılda kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor.

Elif'e taze kan! Diziye hangi oyuncular katıldı?

Kanal 7’nin dünya üzerinde yaklaşık 40 ülkede yayınlanan günlük dizisi Elif yeni yılda kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor.

Çağla Şimşek’in diziden ayrılmasının ardından Elif dizisi iki yeni transferle yoluna güçlenerek devam ediyor. Dizinin üçüncü sezonunun finalinde gerçekleşen kazadan sonra öldüğü zannedilen Melek’in (Selin Sezgin) aniden ortaya çıkması dizinin takipçilerini bir hayli sevindirdi.

Diziye tekrar dahil olan ünlü oyuncu Selin Sezgin, izleyicilerin Elif’in annesi Melek’e kavuşacağına dair olan umutlarını tazeledi. Selin Sezgin’in dışında diziye yeni katılan bir diğer güzel oyuncu Melisa Döngel de dizide Kerem karakterini canlandıran Nevzat Can’ın partneri oluyor.

Melisa Döngel dizide, Kerem’le pek de iyi anıları olmayan çocukluk arkadaşı Süreyya’yı canlandırıyor. Daha önce Arka Sokaklar ile Hangimiz Sevmedik adlı dizilerde de rol alan genç ve güzel oyuncu Melisa Döngel, Süreyya karakteriyle diziye yeni bir heyecan katıyor. Yıllardır birbirlerini nefretle hatırlayan Süreyya ve Kerem’in nefreti birbirlerini gördükten sonra yerini aşka bırakıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar