GÜNDEM

Ekrem İmamoğlu'nun twitter hesabındaki değişiklik bomba! Bakın ne yazdı

Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu, YSK verilerinin ardından sosyal medya hesaplarını güncelledi. Aynı güncellemeyi Wikipedia'nın da yaptığı görüldü.

Ekrem İmamoğlu'nun twitter hesabındaki değişiklik bomba! Bakın ne yazdı

YSK Başkanı Sadi Güven'in 'İstanbul'da Ekrem İmamoğlu önde' açıklamasından sonra İstanbul'un yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Ekrem İmamoğlu, resmi Twitter hesabındaki profilinde değişikliğe gitti.

YSK Başkanı Sadi Güven'in 'İstanbul'da Ekrem İmamoğlu önde' sözünün ardından başkanlığını ilan eden Ekrem İmamoğlu, ''16 milyon hemşerime aynı sıcaklıkta aynı ilgi ile yaklaşayacağıma söz veriyorum. Benim verdiğim sayıları YSK Başkanı da teyit etmiş durumdadır.'' ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul'un yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Ekrem İmamoğlu, resmi Twitter hesabındaki profilinde değişikliğe gitti.

Twitter biyografisini güncelledi
İmamoğlu, Twitter biyografisini "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı- Mayor of Istanbul Metropolitan Municipality" olarak güncelleyerek bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

''Yüksek Seçim Kurulu Başkanı da seçimi kazandığımızı teyid etti''
Öte yandan İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ''Yüksek Seçim Kurulu Başkanı da seçimi kazandığımızı teyid etti. Hep birlikte kazandık, emeği geçen herkese ve gönlü bizimle atan 16 milyon İstanbulluya teşekkürler. #BirlikteKazandık''

WİKİPEDİA DA SİTESİNİ GÜNCELLEDİ

Öte yandan aynı güncellemeyi ülkemizde hâlâ yasaklı olan internet ansiklopedisi Wkipedia'nın da yaptığı görüldü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar