GÜNDEM

Ekrem İmamoğlu'nun medya tepkisine Ömer Çelik'ten cevap

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ekrem İmamoğlu'nun medya patronlarına yönelik tepkisine " bu ailelerden özür dilenmesi gerektiğinin altını çiziyorum" diyerek cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu'nun medya tepkisine Ömer Çelik'ten cevap

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bu akşam düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken sözlere imza attı.

“CHP'nin İstanbul adayı, çok vahim bir işe imza atarak medya gruplarının sahibi olan aileleri, soyadlarını zikrederek tehdit etmiştir” diyen Çelik, “Yanlışlıkla yapılacak bir işe benzemiyor ama yanlışlıkla yapılacaksa bu çiğlikten geri dönülmesi ve netice itibariyle de bu ailelerden özür dilenmesi gerektiğinin altını çiziyorum. Basiretsiz ve şuursuzca bir iş yapıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, Kartal Belediyesini ziyareti sırasında yaptığı konuşmada bu şirketlere, "Böyle adalet olur mu?" diye seslenmiş, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bazı iş insanları var. Onların patronluk yaptıkları kanallarda sesimin kısılmasını, babaları adına, bu ülke için çalışmış insanlar adına üzüntüyle izliyorum. Şahenk ailesine ait NTV'yi, Demirören ailesine ait CNN Türk'ü, Ciner ailesine ait Habertürk'ü uyarıyorum. Ailelerinin bu ülkeye yaptıkları katkılara saygı duyduğum için uyarıyorum. Bu mesele Ekrem İmamoğlu değil memleket meselesidir. Rakibim adına 10 kişi konuşuyor. Hepsine söz hakkı veriyorlar. Ya kardeşim, benim de cevaplarım var. Bana yer vermiyorlar. Mesela rakibimin bana cevabını yayınlıyorlar, ama benim söylediklerimi yayınlamıyorlar."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar