TV HABER

Ekrem İmamoğlu'ndan Buket Aydın açıklaması! CNN Türk yayını kesilmişti

Ekrem İmamoğlu'nun CNN Türk'teki 40 programında konuştuğu anda kameraların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrilmesi büyük tepkiye neden oldu. İmamoğlu "Medyaya da acıyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Buket Aydın açıklaması! CNN Türk yayını kesilmişti

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu,  konuk olduğu CNN Türk programında konuştuğu sırada kameraların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına çevrilmesi hakkında "Hanımefendinin bir suçu yok ama Türkiye’de sabah akşam konuşuyorlar. Adamlar program yapamıyor. Medyaya da acıyorum" dedi.

CNN Türk'te yayınlanan 40 programında gazeteci Buket Aydın'ın son ağırladığı isim, CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu oldu.

Ancak İmamoğlu'nun konuştuğu sırada kameraların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına çevrilmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Çatalca'da konuyla ilgili "Akşam kestiler ama hanımefendinin bir suçu yok ama Türkiye'de sabah akşam konuşuyorlar. Adamlar program yapamıyor. Medyaya da acıyorum" yanıtını verdi. İmamoğlu, "Eşimle aldığımız bir karar, evde TV açtırmıyoruz. Ayarlayın, ben çıkınca açın, sonra kapatın. Artık gülelim" ifadelerini kullandı.

 

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar