REKLAM

Ekranda tam 379 saat inşaat reklamı döndü!

Nar Ajans'ın televizyonda yayınlanan reklamları mercek altına aldığı araştırmaya göre, Mayıs ayında ekranda en çok izlenen reklamlar...

Ekranda tam 379 saat inşaat reklamı döndü!

Reklam takibi konusunda hizmet veren Nar Ajans, televizyonda yayınlanan reklamları mercek altına aldığı araştırmaya göre, Mayıs ayında ekranda en çok reklamı inşaat ve dekorasyon hizmetleri sektörünün verdiği belirlendi.

Toplam 73 bin 635 adet spot reklamı yayınlanan inşaat ve dekorasyon hizmetleri sektöründe, bu reklamlar 379 saati aştı. Bu sektörde en çok reklamı yayınlanan markalar arasında ilk üç sıra ise “Dap Burgu Kule”, “Fıratpen” ve “Sur Yapı” şeklinde oluştu.

Yapılan aynı araştırmada, televizyonda yayınlanan reklamlar içinde ikinci sırada 63 bin 382 spot ile gıda sektörü yer aldı. Kanallarda reklamı yayınlanan gıda firmaları içinde en çok “Ülker”, “Algida” ve “Eti” yer aldı.

Geçtiğimiz ay ekranlarda en çok reklamı yayınlanan sektörler arasında iletişim sektörü ise 55 bin 914 spotla üçüncü sırada yer aldı. Sektörün en çok reklam verenleri sırasıyla “Turkcell”, “Vodafone” ve “Türk Telekom” oldu.

Nar Ajans’ın televizyonu kapsayan reklam araştırmasında, finans sektörü toplam 37 bin 719 spotla dördüncü sırayı alırken, “Halkbank”, “Finansbank” ve “Denizbank - Dexia” kendi sektörü içinde en çok reklamı yayınlanan markalardı.

Mayıs ayında televizyonda en çok reklamı yayınlanan beşinci sektör ise, toplam 27 bin 787 spot sayısıyla Siyasi Partiler ve Kamu Kuruluşları olurken, bu alanda “AK Parti”, “Cumhuriyet Halk Partisi” ve “Sağlık Bakanlığı” çıkan spot sayısına göre ilk üç sırayı oluşturdu.

ÇOK OKUNANLAR