RÖPORTAJ

Eşi Ertuğrul Özkök'ü terketti!

Eşi Tansu Özkök, İstanbul'u terketti ve Urla'ya yerleşti. Peki kulislerde konuşulan "Boşanacaklar" iddiası ne kadar doğru? İşte hepsini Ayşe Arman sordu, Tansu Özkök yanıtladı...

Eşi Ertuğrul Özkök'ü terketti!

GAZETECİLER.COM - Hürriyet'in 20 yıl boyunca genel yayın yönetmeni olan Ertuğrul Özkök'ün köşe yazılarında konu ettiği isimlerden biri de eşi Tansu Özkök'tü.

Ertuğrul Özkök bir süredir eşinden söz etmiyor çünkü Tansu Özkök, eşini terketti.

Özkök bugün köşesinde  Demi Moore, Cher, Goldie Hawn, Madonna, Jennifer Lopez... gibi "cougar" denilen kadınları yazarken, Ayşe Arman Tansu Özkök ile konuştu.

Dört ay önce İstanbul'dan kaçan Tansu Özkök, "Ertuğrul’u değil, İstanbul’u terk ettim" diyor Ayşe Arman'a.

"Artık Ertuğrul’a destek olmak, onun yanında olmak anlamında görevimi tamamladığımı düşünüyorum. Aynı şekilde Gülümsün’ün yanında olmam da gerekmiyor. 60 yaşıma girmek üzereyim ve o kadar özgür hissediyorum ki kendimi." diyen Tansu Özkök, eşinin de ara sıra geldiğini ve iki yıl içinde onun da tamamen Urla'ya taşınacağını ekliyor.

BOŞANACAKLAR MI?

Gerçi Tansu Hanım, Ertuğrul Özkök iki yıl içinde buraya taşınacak diyor ama bir yandan da kulisler "boşanacaklar" iddiası ile sallanıyor... Tansu Özkök o soruya ise şöyle yanıt veriyor:

"Ya evet, var öyle bir şey! Bir sürü insan arıyor, soruyor. Kayınvalideme bile gitmişler, “Senin gelin evi terk etmiş!” diye. Yazık, o da üzülmüş. Oysa ne alakası var, evi değil, İstanbul’a terk ettim! Bizim Ertuğrul’la ilişkimizde birbirimizi domine etmek gibi bir şey hiçbir zaman olmadı. İkimiz de bu anlamıyla özgürlüğü seven insanlarız. Hayatımdaki bazı kararlarıma müdahale etseydi yürümezdi bu evlilik, ben ona etseydim de yürümezdi. Esas olan da şu: Şimdi Ertuğrul’la ilişkimiz çok daha iyi…"


ÇOK OKUNANLAR