GÜNDEM

Efsane çift Monako’da göz kamaştırdı

Türk Dizi sektörünün efsane çifti Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım, Asi Dizisi Haziran 2009’da sonlandıktan sonra ilk defa Monte Carlo Televizyon Festivali kapsamında düzenlenen ödül töreninde, gözleri kamaştıran görüntülerle bi

Efsane çift Monako’da göz kamaştırdı

Asi Dizisi Haziran 2009'da sonlandıktan sonra ilk defa Monte Carlo Televizyon Festivali kapsamında düzenlenen ödül töreninde, gözleri kamaştıran görüntülerle bir araya geldi.

51. Monte Carlo Televizyon Festivali 6 Haziran'dan bu yana süren yoğun bir programın ardından 10 Haziran akşamı gerçekleşen Golden Nymph Ödül Töreni ile kapanış yaptı.

Asi, İzleyici Ödüllerinde aday olduğu festivalde Telenovela/Pembe Dizi kategorisinde birinciliği alamadı ama dizinin efsane çifti Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım, En İyi Televizyon Filmi Aktristi'ni açıklamak ve ödülü vermek üzere törende sahne aldılar.

Asi'nin Monako'dan ödül ile dönmeyeceği gecenin erken saatlerinde duyuldu. Buna rağmen Asiseverler festival ile ilgili detaylara ulaşabilmek için gece boyunca internet ortamında çıkacak herhangi bir haberin arayışına giriştiler.

Sabaha karşı ulaşılan ilk görüntülerse fanlar sayesinde paylaşım sitelerinde hemen yayıldı. Törende ödül vermek üzere sahneye çıkan Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım birlikte verdikleri görüntüleriyle, Asi dizisi 2009'da sonlandığından beri oyuncularını yan yana görme fırsatı bulamayan takipçilerine, birincilikten daha büyük bir ödül hediye ettiler.

Oyuncuların kostüm seçimleri ve birbirlerine uyumları da beğeniyle karşılandı. Tuba Büyüküstün zarif göğüs dekolteli siyah gece elbisesi, hafif makyajı ve doğal taranmış saçlarıyla, Murat Yıldırım ise tercih ettiği kruvaze yaka smokiniyle tam not aldı.

6. Uluslararası TV İzleyici Ödülleri'nin, Eurodata 2010 yılı ölçümlerine dayanarak belirlediği, 3 milyar potansiyel izleyici pazarına sahip toplam 67 ülkede en iyi performans gösteren üç aday programdan birinin Asi Dizisi olduğu, 27 Nisan 2011'de bir bülten ile dünya kamuoyuna duyuruldu. Türk Dizi sektörü için bir ilk olan bu başarıya imza atan ekibi temsilen başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım, Yönetmen Cevdet Mercan, Senarist Nilgün Öneş ve Yapımcı/Yönetmen Ilgaz Giritlioğlu 30 Mayıs 2011 tarihinde Festival VIP Katılımcı Listesine dahil oldu. Detaylı bilgi için http://asi-demir.com/index.asp?PageID=302 ziyaret ediniz.

ÇOK OKUNANLAR