GÜNDEM

Ecem Karaağaç enerji yüklemesi olayının aslı bombaymış! O kişi her şeyi ilk kez açıkladı

Geçtiğimiz yıl katıldığı Survivor yarışmasında birinci olabilmek için kendisine enerji yüklemesi yapacağını söyleyen biriyle defalarca ilişkiye girdiği ortaya çıkan Ecem Karaağaç olayında yüklemeyi yapan kişi, işin aslını bir bir anlattı.

Ecem Karaağaç enerji yüklemesi olayının aslı bombaymış! O kişi her şeyi ilk kez açıkladı

Türkiye, son günlerde eski Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç'ı konuşuyor. Katıldığı Survivor yarışmasında birinci olabilmek amacıyla istismara uğradığını iddia eden Ecem Karaağaç olayının en merak edilen kişisi sessizliğini bozdu. Ecem Karaağaç'a enerji yüklemesi yapan kişi, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına bomba açıklamalarda bulundu.

Dolandırıldığını ve ayakta durmakta bile güçlük çektiğini söyleyen Ecem Karaağaç, o kişi hakkında tüm hukuki süreçlerin başlatılacağını önceki gün açıklamıştı. Ancak bugün ortaya çıkan olayın en merak edilen karakteri, Ecem Karaağaç'ın hiçbir zorlama olmadan, hatta kendisinin istemediği zamanlarda bile yanına geldiğini söyledi.

2. Sayfa programında bomba ifadelere yer veren kişi, İstanbul'a uzak bir yerde yaşadığını belirterek Ecem'in sürekli uçak bileti alıp yanına çağırdığını anlattı. İşte Ecem Karaağaç'ı istismar etmekle suçlanan kişinin açıklamasının tamamı:

"Ecem uçak biletimi alıyor ve çağırıyordu. İstanbul'a uzak bir yerde yaşıyorum. Evine gidiyordum. Bazen 2 hafta, bazen 3 hafta, bazen 4 hafta kalıyordum. 1-2 yıl böyle geçti ve sürdü. Ortaya çıkacak bunlar yakında."

Ecem'in başı omzumda...

"Verdiğimiz ifadelerden, sunacağımız fotoğraf ve görüntülerden... Levent'te iki AVM'de birlikte görüntülerimiz var. Bu görüntülerde Ecem'in başı omuzumda. Eğer bu bir istismarsa bunlar mümkün mü? Ben istismar ediyorsam uçak bileti alıp İstanbul'a getirtilir miyim?"

Benim meselem eğitmenlik
"Aramızda bir şeyler yaşandı. Siz buna ister 'sevgili' deyin, ister demeyin. 'Enerji vereceğim' lafını asla ve asla ve asla kullanmadım! Mesleğim bu değil. Benim mesleğim eğitmenlik."
Bunu ispat etsin...
"Survivor yarışmasında Ecem'i hem maddi hem de manevi olarak destekledim. Survivor'dan döndü, beklediği şöhrete ulaşamadı, sıkıntıya düştü. Kesinlikle kendisini ve ailesini tehdit etmedim. Bunu ispat etsin, Taksim Meydanı'nda..."

Psikolojim kötü durumda
Büyük bunalımdayım. Benim de ailem var. Meşhur olmaya çalışan bir kızın entrikasına kurban gittim. Bana iftira atılıyor, ben de dava açtım. Psikolojim ağır vaziyette kötü durumda."

Tüm bu yaşananların ardından günler sonra ortaya çıkan kişi yaptığı açıklamalarla sosyal medyada bir anda gündeme oturdu. Peki Ecem Karaağaç, bomba ifadelere yer verdiği kişi hakkında önceki gün ne demişti?

Dolandırıldığını ve davasından vazgeçmeyeceğini söyleyen Karaağaç, "Zor ayakta duruyorum kimsenin başına böyle bir şey gelmesin. Tehdit edildim."

Ben iki senedir yaşıyorum bunu. Bir aylık iki aylık bir şey değil bu. Benim bir ailem olduğunu ve kadın olduğumu kimse unutmasın. Yorumlara bakamıyorum insanlar çok acımasız.

Enerji yüklemek istiyorlarsa başkasına yüklesinler. Bu insanlar nelerin nasıl yaşandığını bilmeden o iki cümle ile insanı yargılayamaz." demişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar