GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Ece Üner

Enine Boyuna / Habertürk

Ece Üner

Ciner Grubunun yeni kanalı Show TV'de Ana Haber bültenlerini sunan Ece Üner, Habertürk'te de Enine Boyuna isimli tartışma programını sunuyor.

Dün gece de medyanın önemli kalemleri programın konukları arasındaydı. Kimler yoktu ki, Zaman yazarı ve Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici, Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan, Vatan yazarı Ruşen Çakır, Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı, Habertürk yazarı Fehmi Koru, Habertürk yazarı Muhsin Kızılkaya, Radikal yazarı Oral Çalışlar...

Kısacası AK Parti hükümetine, Cemaate, CHP'ye, liberallere, Kürt siyasetine, gazeteciliğe... Hatta daha da ince yaklaşırsak Abdullah Gül'e bile yakın isimler aynı masanın etrafında oturtmuşlardı dün gece.

Kavga etmeden, bağırmadan, birbirlerini aşağılamadan, dünyaya, Türkiye'ye, siyasete farklı pencerelerden bakışlarıyla izleyiciyi yorumlarıyla bilgilendirmeye çalışıyorlardı.

Bağırmadan da tartışma programı yapılabileceğini, kavga etmeden de reyting alınabileceğini bir kez daha gösteren Ece Üner de günün televizyoncusu olmayı haketti.

 

ÇOK OKUNANLAR