TV HABER

Ece Erken'den olay Serdar Ortaç ifşası: Sevgilimle beni ayırdı

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken, Serdar Ortaç'la yıllar önce yaşadığı bir anıyı anlatarak Ortaç'ın etikten bahsedecek son kişi olduğunu iddia etti.

Ece Erken'den olay Serdar Ortaç ifşası: Sevgilimle beni ayırdı

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın ABD'de darp edildiğine yönelik iddialar masaya yatırılırken sunucu Ece Erken, çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Ortaç'la yıllar önce yaşadığı bir anıyı anlatan Erken, "Serdar bana etikten bahsedecek son kişidir" dedi.

Miami'de geçirdiği kaza sonucu uzun süredir tedavi gören Chloe Loughnan'ın ABD’de darp edildiği iddiası magazin gündemine bomba gibi oturdu. Çıkan bu iddialar üzerine Ortaç, sosyal medya sayfasından konuya açıklık getirdi.

Ünlü popçu açıklamasında, "Yalan söylüyorsunuz. Ben karımın sağlığı düzelsin diye uğraşıyorum. Siz bugün televizyona çıkmışsınız 'karısı dayak yedi, kaza yapmadı' diyerek konuşuyorsunuz. "Ben sizin karınıza karısı dayak yedi desem...” ifadelerini kullandı.

Ortaç'ın bu açıklamaları Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunuculuğunu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programının bugünkü bölümünde de gündeme geldi. Erken, Ortaç'ın etikten bahsedecek son kişi olduğunu iddia ederek yıllar önce yaşadığı bir anıyı anlattı. Güzel sunucu şunları dile getirdi;

“Eski erkek arkadaşım Nazım Torbaoğlu ile birlikte yemek yiyorduk ve yanımızda Serdar Ortaç da vardı. Nazım’ın o zamanlar boşanma davası devam ediyormuş ve ben bunu bilmiyordum. Serdar Ortaç bunca yıllık arkadaş olmamıza rağmen bu olayı bildiği halde bana söylemedi...

Zaten ben de o zamanlar Nazım’ın 10 senelik sevgilisiyle uğraşıyordum. Çünkü Nazım’a sürekli mesaj atıyordu. Nazım da engelliyordu. Bir anda masada Serdar Ortaç, Nazım Torbaoğlu’nun eski kız arkadaşından bahsetti. “Çok üzülüyor, çok ağlıyor” şeklinde…

Ben de saygısızlık olarak gördüm ve masayı terkettim. Ben ayrıldıktan sonra Serdar ( Ortaç) Nazım’ın (Torbaoğlu) eski kız arkadaşını arayıp onları barıştırmış."

Haber: İnternethaber

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar