GÜNDEM

Ebru Polat canlı yayında kendisini böyle rezil etti!

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, konuk olduğu 2.Sayfa programında mutfak konusunda marifetli olduğunu söyledi. Bu konuda iddialı olduğu görülen Polat, canlı yayında sarmaya çalıştığı dolmalarla, stüdyodakilerin alay konusu oldu.

Ebru Polat canlı yayında kendisini böyle rezil etti!

Şarkıcı Ebru Polat, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Mutfakta yetenekli olduğunu savunan Polat, canlı yayında sarma sarmaya başlayınca izleyicilerin alay konusu oldu.

"BUNUNLA MI KORKUTACAKSINIZ?"

Program için evinin kapılarını açan muhabirlere, gününün büyük kısmını mutfakta geçirdiğini, ailesinden ev işleri ve yemek konusunda çok şey öğrendiğini, marifetli olduğunu anlattı. İyi yemek yaptığı iddiası üzerine stüdyoya getirilen yaprağı sarması istenen Ebru Polat, “Beni bununla mı korkutacaksınız?” diyerek esprili bir söylemle yaprağı sarmaya çalıştı.

BİR TÜRLÜ YAPAMADI

Ancak ekran başında Polat’ı izleyenler, bir türlü yaprağı saramayan, Ebru Polat’ın halini şaşkınlıkla izledi. Polat ile birlikte programa konuk olan Survivor yarışmacılarından ve Kick Boks Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül ise yoğun çalıştığını ve pek yemek yapmayı bilmediğini söylese de o da yaprak sarmayı denedi. Sabriye de bu konuda pek başarılı olamadı.

Ebru Polat’ın iddiasına karşın, işi bilenler ekran başında yaprağı tersten sarmaya çalışmasını da hayretler içinde izledi.

ALAY KONUSU OLDU

Programı sunan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ise Ebru Polat’ın yaprak sarmaya çalışması sırasında kahkahalarını tutamadı. Yüksel, Polat’ın tersten sardığı dolmayı gösterip, durumun vehametini de ortaya koymuş oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar