GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Ebru Keser

Turkmax Gurme

Ebru Keser

Biz onu Devriye Ebru olarak tanıdık. Kanal D Haberin içinde Bilge Egemen ile birlikte sunduğu çarpıcı haberler ile televizyon dünyasında kendine haklı bir yer edindi.

Sonra başka programlar, hatta bir dönem bir İtalyan Restoranı işletmeciliği de yapan Ebru Keser, şimdi yeniden ekranlarda.

Digiturk kanallarından Turkmax Gurme'nin sevilen programı Mutfaktakiler'de Aydın Demir ve Melih İçiğen şefler ile birlikte yeni yayın döneminde izleyicilerin karşısına çıkıyor Ebru Keser.

Jess Molho'nun yeni bir kanalda yeni bir dizi programın sunuculuğuna başlaması üzerine Turkmax Gurme yöneticileri Ebru Keser'i düşünmüş ve programı ona teklif etmişler.

İyi de etmişler. İyi bir haberci refleksi ile sunuyor programı... Şefleri yaptıkları yemeklerden, içeriklerden, kullanılan malzemeden başka şeyler hakkında konuşturuyor. Çocukların yeme alışkanlıklarından bahsediyor... Çoğu yabancı dilden dilimize geçmiş mutfak terimlerinin anlamlarını konuşuyor işin ustaları ile... İzleyicilerinden gelen mesajları paylaşıyor...

Jess Molho, kendine başarılı sunumu ile haklı bir izleyici kazandırmıştı. Ebru Keser ise o izleyicileri katlayarak arttırmaya aday gibi görünüyor. Programa kadın eli değdiği her halinden belli oluyor.

Günün televizyoncusu işte bu nedenle Ebru Keser oldu.

ÇOK OKUNANLAR