GÜNDEM

Ebru Gündeş suskunluğunu bozdu! En son çocuğu aldıracağı iddia edilmişti

Şu sıralar hamile olduğu yönündeki iddialarla gündeme gelen Ebru Gündeş, suskunluğunu bozarak sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.

Ebru Gündeş suskunluğunu bozdu! En son çocuğu aldıracağı iddia edilmişti

ABD'de yargılanan ve Türkiye aleyhine 'tanık' olup serbest bırakılan İran asıllı iş insanı Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddiası hala gündemdeki sıcaklığını korurken uzun süredir sessizliğini koruyan ünlü şarkıcıdan manidar bir paylaşım geldi.

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının önceki gün ekrana gelen bölümünde en son Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'ın yanında olduğu ve 12 Ocak'a kadar Amerika'da kalacağı ileri sürüldü. Bu iddia üzerine Söylemezsem Olmaz yorucusu Bircan Bali, "Ebru Gündeş Türkiye'de bunu yapamaz" diyerek çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Bali, "Ben Ebru Gündeş gibi bir markaysam ‘hamile değilim' demek 'çocuğu aldıracağım' demektir. Hamileliği sonlandıracaksındır. O yüzden 'hamile değilim' dersindir" dedi ve Gündeş'in çocuğu Amerika'da aldıracağını iddia etti.

Bu iddiaların ardından Gündeş, sosyal medya hesabından bir tbt fotoğrafı paylaşarak altına, "Bu ara sadece gülüyorum. Siz de deneyin" notunu düştü. Ünlü şarkıcının bu manidar paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Ebru Gündeş suskunluğunu bozdu! En son çocuğu aldıracağı iddia edilmişti

Ünlü popçunun bir takipçisi, "Ebru hamile misin değil misin bizi bir aydınlat lütfen" diye sorarken, bir başka takipçisi ise, "Sanırım bu gülüşün sebebi hamilelik dedikoduları" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar