GÜNDEM

Ebru Gündeş'in boşanma işi karıştı! Reza Zarrab'ın avukatı açıkladı

'Ebru Gündeş Reza Zarrab boşanıyor' haberlerinin ardından Zarrab'ın avukatının son açıklaması kafaları karıştırdı.

Ebru Gündeş'in boşanma işi karıştı! Reza Zarrab'ın avukatı açıkladı

ABD'de devam eden Reza Zarrab davasında yargılama sürerken, Zarrab'ın boşanma işlerine bakan avukatı, Ebru Gündeş'le boşanma davasının açılmadığını söyledi.

Kamuoyunu şaşırtan haber Hürriyet gazetesinde yer aldı. ABD'de yargılaması süren işadamı Reza Zarrab'ın (33) New York'ta süren davasına devam edildi.

BOŞANMA DAVASI AVUKATI DA DURUŞMADA

Ve bu seferki duruşmayı Zarrab'ın İstanbul'da bulunan babası Hüseyin Zarrab dahil tüm Zarrab Ailesi'nin avukatlığını üstlenen, Ebru Gündeş'le boşanması sürecinde Reza Zarrab'ı temsil edecek olan Şebnem Eriş de salonun ön sırasından izledi. Eğer savunma ve başsavcılık arasında bir anlaşma olmazsa, Zarrab'ın 23 Ocak 2017'de jüri karşısına çıkarılması bekleniyor.

BOŞANMA DAVASI YOK

Zarrab Ailesi'nin avukatı Şebnem Eriş, davayla ilgili gelişmeler nedeniyle son iki aydır New York'a gelip gittiğini belirterek Ebru Gündeş'in henüz bir boşanma davası açmadığını, Zarrab ve Gündeş'in aralarında daha önce yapılmış bir mal paylaşımı anlaşması olduğunu, çocuklarının velayeti için ise görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

BOŞANMA İŞİ KARIŞIK!

Eriş, anlaşmalı boşanmalarda Türk mahkemeleri her iki tarafın da mahkeme salonunda bulunmasını istediğinden, Zarrab'ın halen New York'ta hapiste tutuluyor olmasının durumu karmaşıklaştırdığını belirtti.

ÇOK OKUNANLAR