TV HABER

Duymayan Kalmasın'da şok ayrılık!

Star TV'de yayınlanan sabah magazin programı Duymayan Kalmasın'da Mesut Yar'dan sonra ikinci ayrılık yaşanıyor.

Duymayan Kalmasın'da şok ayrılık!

Star TV'deki 'Duymayan Kalmasın' programında ikinci ayrılık yaşanıyor. Program sezona Mesut Yar-Deniz Akkaya-Seren Serengil üçlüsüyle başlamıştı. Mesut Yar'dan sonra şimdi de  Deniz Akkaya'nın ayrılacağı belirtiliyor. 

Geçen hafta Cengiz Semercioğlu ve Deniz Akkaya arasında bir kavga çıktığı,
Star çalışanlarının da duyacağı şekilde yüksek sesle  küfürlerin havada uçuştuğu iddia edilmişti.

Eylül ayında başlayan programı Mesut Yar, Deniz Akkaya ve Seren Serengil birlikte sunuyordu. Ancak Mesut Yar programın içeriğinin çok da kendisine uygun olmadığını düyünerek 3 hafta sonra ayrıldı.

 

SERT YORUM YAPIYOR İDDİASI

Programı uzun süre Deniz Akkaya ve Seren Serengil birlikte sundu. Aldıkları konuklarla programı ayakta tutmayı başardılar. Bir süre once Deniz Akkaya'nın sert yorumları nedeniyle kanal yönetiminden uyarı aldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Deniz Akkaya'nın yapımcısıyla bu nedenle tartıştığı öne sürülmüştü. Bir gün programa çıkmaması da bu iddiaları güçlendirmişti.

"KLİMA ÇARPMASI" DEMİŞTİ

Seren Serengil ise "Deniz Akkaya klima çarpmasından dolayı hastaydı ve bu yüzden programa katılamadı" diye açıklama yapmıştı. Ancak Seren Serengil-Deniz Akkaya birlikteliği de uzun sürmedi. Deniz Akkaya'nın cuma günü son kez programda olacağı ve pazartesiden itibaren yer almayacağı belirtiliyor. Deniz Akkaya'nın yerine geçecek isim ise henüz netleşmedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum