GÜNDEM

'Duymayan Kalmasın' Beyaz Show'a konuk oldu!

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Beyaz Show'da dün akşam eğlenceli dakikalar yaşandı. Programda Duymayan Kalmasın'ın sunucusu Seren Serengil özel hayatını anlattı yer yerinden oynadı.

'Duymayan Kalmasın' Beyaz Show'a konuk oldu!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türkiye’de magazinin nabzını tutan güzel kadın Seren Serengil, en romantik şarkıların mimarı Rafet El Roman, köşe yazarı ve sunucu Cengiz Semercioğlu, oyunculuk, sunuculuk derken şimdi de yaptıklarıyla Youtube’un altını üstüne getiren Ümit Erdim, boks denince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden sunucu ve yapımcı Bilgehan Demir ve ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk” programının muhteşem cocukları konuk oldular.

“Duymayan Kalmasın” programında güncel olayların ve magazinin nabzını tutan Seren Serengil özel hayatı hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlattı, adeta yer yerinden oynadı!

Seren Serengil’in Yaşar İpek’le yaptığı büyük ses getiren “Sevgililik Anlaşması” Beyaz Show’a damga vurdu. Maddeler okunurken herkes hem çok şaşırdı hem de çok eğlendi.

Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı ve “Duymayan Kalmasın” programı sunucusu Cengiz Semercioğlu, magazin gündeminin önemli olaylarını canlı yayında değerlendirdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar