KULİS

Doğuş Medya Grubu'ndan üst düzey ayrılık!

Doğuş Medya Grubu'nun bünyesinde bulunan NTV'de uzun yıllardır çalışan deneyimli isim görevinden ayrıldı.

Doğuş Medya Grubu'ndan üst düzey ayrılık!

NTV Dış Haberler Müdürü Fehmi Gürdallı istifa etti.

Doğuş Medya Grubu'na 1 Eylül 1999 tarihinde 25 yaşındayken giren ve 42 yaşında bırakan Gürdallı az önce bir veda yazısı yayınladı.

10 yıl süreyle Dış Haberler editörlüğü, 7 yıldır ise Dış Haberler Müdürlüğü görevinde bulunan Gürdallı'nın ani ayrılığı Doğuş Medya Grubu'nda şok etkisi yarattı.

İşte Gürdallı'nın veda yazısı:

Değerli dostlar, meslektaşlar,

1 Eylül 1999'da başlayan NTV serüvenimde sona geldik. 25 yaşında girdiğim kapıdan 42 yaşında çıkıyorum. Geriye dönüp baktığımda, genel olarak güzel bir serüven olduğunu söyleyebilirim. Dünyada ne olup bittiğini burada öğrendim desem yalan olmaz. 11 Eylül, Afganistan ve Irak savaşları, Kıbrıs-Annan planı yalanları, Arap ayaklanmaları, depremler, tsunamiler, seçimler vs. geçti gitti. Ben dış habere başladığımda Beyaz Saray'da Clinton vardı, ardına 2 dönem Bush, 2 dönem de Obama oturdu orada, Trump ya da başka biri gelmeden gideyim artık. Kimseye de kırgın ya da dargın değilim. İstemeden kırdıklarım olduysa da - muhakkak ki olmuştur - affola.. Burada çok da güzel insanlar tanıdım, çok iyi gazetecilerle çalıştım, çok iyi dostlar edindim. Tek tek isim sayarsam bazılarına haksızlık ederim ama artık hayatta olmayan Ümit Enginsoy'u anmak isterim en azından. Merak edenler oluyordur, henüz yeni bir iş bulmuş değilim. Uzun bir tatilin ardından neler yapabileceğime bakacağım.

ÇOK OKUNANLAR