KULİS

Doğan Tv'de flaş ayrılık! Hangi isimle yollar ayrıldı?

Doğan Tv'de 3 yıl önce üst düzey bir göreve getirilen isimle yolların ayrıldığı açıklandı.

Doğan Tv'de flaş ayrılık! Hangi isimle yollar ayrıldı?

Doğan TV Kurumsal İletişim ve Pazarlama Koordinatörü Berna Kürekçi Şendir ile kurumun yollarının ayrıldığı bildirildi.


Doğan Tv'den yapılan açıklamada "Değerli çalışma arkadaşlarımız, Aralık 2015 tarihinden bu yana Doğan TV Kurumsal ve Pazarlama Direktörü olarak başarı ile görev yapan Berna Kürekçi Şendir bugün itibarıyle ayrılmaktadır.

Kendisine bugüne kadar yapmış olduğu değerli çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Doğan TV Kurumsal ve Pazarlama Bölümü bu sabah itibarı ile Tankut Karahan'a bağlanmıştır. Kendisine başarılarının devamını dileriz" denildi.

Berna Kürekçi Şendir kimdir?

Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi’ nde Halkla İlişkiler üzerine MBA yaptı. 1992 – 1994 yılları arasında Yapı Endüstri Merkezi Halkla İlişkiler göreviyle kariyerine başlayan Kürekçi, 1995 – 1998 yılları arasında Pak Maya - Halkla İlişkiler Uzmanı, 1998 – 1999 BPR Halkla İlişkiler Yönetimi – Proje Grup Yöneticisi, 1999 – 2002 CNN Türk – Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi, 2002 – 2005 yılları arasındaysa Doğan Medya Grup – Kurumsal İletişim Direktörü ve BP Yurt dışı İletişim Yöneticisi olarak görevlerini sürdürdü. 2005 yılından 2012 yılına kadar Digitürk Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. Şendir, son olarak Aralık 2015 Tarihinde Doğan TV Kurumsal ve Pazarlama Direktörlüğü'ne atanmıştı"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar