GÜNDEM

"Doğan medyası Türkiye için bir kanser hücresidir.."

Aydın Doğan'ın adamları ABD'nin Zarrab operasyonu için bayram ediyor" diyen Türkiye yazarı Cem Küçük, "Aydın Doğan medyası Türkiye için kanser hücresidir. 2019'a kadar gereken yapılmazsa..." dedi...

"Doğan medyası Türkiye için bir kanser hücresidir.."

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Aydın Doğan ve medyasının peşini bırakmıyor...

Cem Küçük yazısında, gazetecilik için "iktidar kavgasının bir vasıtası" derken, medya aracılığıyla Tayyip Erdoğan'ın kellesini almak isteyenlerin, kelleleri alınınca ağlamamasını tavsiye etti.

ABD'deki Reza Zarrab davasında Zafer Çağlayan'ın da sanık yapılmasıyla hedefin Türkiye olduğunun bir kez daha kanıtlandığını savunan Cem Küçük, "Bizler ülkemizi kanımızın son damlasına kadar savunacağız oysa Aydın Doğan'ın adamları ABD'nin bu operasyonu sebebiyle bayram ediyorlar" dedi.

"MURAT YETKİN'İN TAVRI ASLINDA AYDIN DOĞAN'IN TAVRIDIR"

"Hep söyledim Aydın Doğan medyası Türkiye için kanser hücresidir" iddiasında bulunan Cem Küçük, "Murat Yetkin'in tavrı aslında Aydın Doğan'ın tavrıdır. Eğer 2019'a kadar bu kanser hücresi ile ilgili gerekenler yapılmazsa Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanımıza bu grup yine harp ilan edecektir. Tıpkı 17-25 Aralık döneminde yaptıkları gibi. 7 Haziran sürecinde yaptıkları gibi" ifadelerini kullandı.

"GAZETECİLİK İKTİDAR KAVGASININ BİR VASITASI OLMAKTAN İBARET"

Bu ülkede herkesin iktidar savaşı verdiğini, gazeteciliğin de iktidar kavgasının vasıtasından ibaret olduğunu savunan Cem Küçük, " Aydın Doğan'ından FOX TV'sine, Sözcü'den Cumhuriyet'e hepsinin derdi Tayyip Erdoğan’ın ABD tarafından indirilmesi ve hapse atılması" dedi.

"KELLE ALMAK İSTİYORSANIZ, KELLENİZ ALINDIĞINDA AĞLAMAYACAKSINIZ!"

Ve Cem Küçük şöyle devam etti: "İktidar kavgası veriyor ve kelle almak istiyorsanız o zaman kelleniz alındığında da onurluca kabul edeceksiniz ve ağlamayacaksınız. Çünkü savaş yapmak demek ya kelle almak ya da kelle vermektir. Ha, eğer gerçek gazetecilik yapıp tam olarak hakikati anlamaya çalışıyorsanız komünist de olsanız büyük saygım vardır."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar