GÜNDEM

Doğan Holding'ten FETÖ baskını açıklaması! Tepe isim gözaltında

ÜSKÜDAR'daki Doğan Holding şirket binasının basıldığı ve arama yapıldığı haberleri gelmişti. Doğan Holding aramayı doğruladı ve şu açıklamayı yaptı.

Doğan Holding'ten FETÖ baskını açıklaması! Tepe isim gözaltında

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Holding bu sabah FETÖ baskını yemişti. Doğan Holding'ten baskınla ilgili olarak yazılı açıklama yapıldı. Aramayı doğrulayan açıklamada biri eski 2 çalışanlarının gözaltına alındığı bildirildi.

Gözaltına alınanlardan biri Doğan grubunun tepe isimlerden. Açıklamada verilen bilgiye göre ofisi aranıp gözaltına alınan kişi Doğan Holding Baş hukuk müşaviri Erem Turgut. Gözaltına alınan diğer kişi ise Doğan grubunun eski yöneticisi Yahya Üzdiyen oldu. 

yahya uzyedin(Doğan Holding'e yönelik FETÖ baskınının gerekçesi dikkat çekici oldu. Doğan grubunun FETÖ ile anlaşıp şirketlerine kesilen rekor para cezası için pazarlık yaptıkları iddia ediliyor. Bu çerçevede şirketin hukuk bölümünün başındaki tepe isim olan Erem Turgut Yücel gözaltına alındı.)

Doğan Holding'ten gelen yazılı açıklamada bu gözaltıların 'şahsi' olduğu vurgusu yapıldı. Yazılı açıklamanın tam metni şu şekilde oldu;

-“Bu sabah şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in ve eski yöneticimiz Yahya Üzdiyen'in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır.

ARAMALAR ŞAHSİ OFİSLERİNDE

-Söz konusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, şrketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır. Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir.

-Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar