GÜNDEM

Doğan Grubu'nda büyük tenkisat...

Uğur Cebeci'nin Doğan haber Ajansı Genel Müdürlüğü görevini bırakmasının ardından ajans bünyesinde büyük bir tenkisat başladı... Deve dişi isimlerle yollar ayrıldı...

Doğan Grubu'nda büyük tenkisat...

Doğan Haber Ajansı'nın kurucu Genel Müdürü Uğur Cebeci'nin kendi isteğiyle görevinden ayrılmasının ardından yerine Rıfat Akkaya getirilmişti.

Bu değişiklikten 1 ay sonra DHA’da geniş çaplı bir tenkisat başlatıldı. Yönetim, emekli olmasına rağmen çalışmaya devam eden bir çok isimle yolları ayırmaya başladı.

GÜRSES VE EŞMEN'LE YOLLAR AYRILDI

Doğan Haber Ajansı'nda yıllardır spor müdürlüğü görevinde bulunan Faik Gürses ile Genel Müdür Yardımcısı ve Yazılı Haberler Müdürü Mustafa Eşmen'in ajansla yolları ayrıldı. İki isim de DHA'nın kuruluşundan bu yana görev yapıyordu.

Ajans yönetiminin yolları ayrılan tüm personel için bugün bir veda etkinliği düzenleyeceği, verdikleri emek için teşekkür plaketi verip veda pastası keseceği öğrenildi.

BAZI BÜROLAR KAPANIYOR

1999 yılında Hürriyet Haber Ajansı ile Milliyet Haber Ajansı’nın birleşmesi ile kurulan DHA’nın Türkiye çapında 34 bürosu bulunuyor. Ancak yönetimin, ‘küçülme’ stratejisi kapsamında verimli görmediği, Şanlıurfa, Elazığ gibi bazı büroları kapatması da bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar