KULİS

Doğan Medya Grubu'ndan şok karar!

Doğan Medya Grubu'nun televizyon kanalları Kanal D ve CNN Türk'te genel yayın yönetmenlerinin değişmesinin ardından bu defa bakın ne kadarı alındı.

Doğan Medya Grubu'ndan şok karar!
Doğan Medya Grubu'nda hafta başında başlayan hareketlilik sürüyor. Doğan Medya Grubu'nun televizyon kanalları Kanal D ve CNN Türk'te genel yayın yönetmenlerinin değişmesinin ardından bu defa "küçülme operasyonu" için düğmeye basıldı.

Operasyon çerçevesinde maç yayınları ihalelerini rakiplerine kaptıran D-Smart'ın spor servisi ile CNN Türk spor servisleri birleştirildi.

14 kişilik D-Smart ekibinden 2 ismin görevine son verilirken CNN Türk Spor servisinden ise 2 kişinin işine son verilerek personel sayısı 6'ya düşürüldü.

Görevine son verilen 4 isim arasında spor spikeri Uğur Önver de bulunuyor

CNN Türk Spor Müdürü Cem Yılmaz  bu birleşmede pozisyonunu korurken D-Smart Spor Müdürü Ali İsmet Ural'ın ise koordinatörlük görevini yürüteceği öğrenildi.

Her iki servis Doğan TV Center'ın birinci katında faaliyet göstermeye başlarken CNN Türk Spor Servisi'nin boşalttığı bölüm ise bundan sonra CNN Türk Haber Merkezi'nin Toplantı Odası olarak kullanılacak.
ÇOK OKUNANLAR