GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Doğan Şentürk

FOX TV

Doğan Şentürk
FOX Ana haber bülteni sırat köprüsü testlerinden başarıyla geçip ana haberler içinde ilk üçe demirlemiş durumda. Sırat köprüsü testi dediğimiz sürekli değişen haber saatleri. FOX yönetimi olmadık saatlere ana haberi çekse de rating başarısı ile prime time saatini geri alan bir haber merkezi var. O haber merkezinin başında da habercilikteki başarısını rating raporları ile belgeleyen Doğan Şentürk bulunuyor.

FOX haber deyince ekran yüzleri olan Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya zihnimize oturuyor. Her ikisi de müthiş bir ekran başarısına imza atıyorlar. Onları birer haber yıldızı haline getiren isim ise risk alarak ekrana çıkaran Doğan Şentürk. FOX ana haber ve sabah kuşağı koltuğuna oturttuğu her ismi birer ekran starı yaptı.

Diğer kanallar star olan isimleri haber koltuklarına yerleştirirken, Doğan Şentürk habercilerden kendi starlarını yaratıyor. Bu her babayiğidin göze alabileceği bir risk olmadığı gibi bunu birer başarı hikayesine çevirmek de zor iş.
Sadece FOX'un haber gücüne değil, televizyon dünyasına da yeni yıldızlar yetiştirerek büyük bir katkı sağlıyor.

FOX'un haber mutfağında yeni isimlere şans verme yürekliliğini göstererek medyaya yeni isimler kazandıran Doğan Şentürk günün televizyoncusu oluyor.
ÇOK OKUNANLAR