DİZİ DÜNYASI

Dizi sektörünün sonuna mı geldik? İşte yayın sırasını bekleyen diziler

Dizi sektöründe neler oluyor? Çeşitli kanallarda başlayan onlarca dizi hüsranla sonuçlandı. Peki sırada bekleyen diziler hangileri? Mesut Yar bugünkü köşe yazısında dizi sektörünü kaleme aldı.

Dizi sektörünün sonuna mı geldik? İşte yayın sırasını bekleyen diziler

Mesut Yar bugünkü köşe yazısında büyük umutlarla başlayan ama hüsranla biten dizileri kaleme aldı. Yeni dizilerin hiçbirinin reying listelerini sallamadığını söyleyen Yar, " ortamları sallayacak bir efekt çıkarabilen olmazsa “dizi sektörünün sonuna geldik” diyebilmek de bir ihtimal. Merak ediyorum, acaba neler olacak?" dedi.

MESUT YAR'IN YAZISI

Beni düşündürüyorlar. “8. Gün” (atv), “Yasak Elma” (FOX), “Avlu” (Star TV), “Tehlikeli Karım” (Show TV), “İnsanlık Suçu” (Kanal D). Hepsi yeni dizi...

İyi de içlerinden hiçbiri “of be reyting listelerini yıkıp geçti” etkisi yaratamadı. Birkaçı için sezon sonuna varmadan final garantisi bile belirdi... Peki ya sıradaki diziler? Bakın; “Nefes Nefese”, “Yaşamayanlar”, “Servet”, “Gül Madeni”, “Deli Fişek”, “Kalbimin Sultanı”, “Cennetin Kuzeyi” gibi işler yayın sırasını bekliyor...

İçlerinden ortamları sallayacak bir efekt çıkarabilen olmazsa “dizi sektörünün sonuna geldik” diyebilmek de bir ihtimal. Merak ediyorum, acaba neler olacak?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar