DİZİ DÜNYASI

Diriliş Ertuğrul'dan sevenlerine müjde

Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yeni bölümünün yayınlanmaması izleyiciyi üzmüştü. Ancak dizinin yapımcısından sevenlerine müjde gecikmedi...

Diriliş Ertuğrul'dan sevenlerine müjde

TRT 1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul, yayınlandığı günden bu yana beğeniyle izlenmeye devam ediyor. Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yeni bölümünün yayınlanmaması izleyiciyi üzmüştü.

Geçtiğimiz bölüm sonrası beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlanmayarak izleyenleri merakta bıraktı. Diriliş Ertuğrul 11 Ocak Çarşamba günü yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Öte yandan MTM, Türk televizyonlarında 2016 yılında en çok izlenen dizilerin medya araştırmasını yaptı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul', yıl boyunca toplam 34 bin 471 habere konu olarak zirveyesine oturdu.

Senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştıkları dizinin ilk bölümü, 2014 yılının aralık ayında izleyiciyle buluşmuştu. Dizi yayınlandığı günden bu yanan reytinglerde ilk sırayı kimseye kaptırmadı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar