DİZİ DÜNYASI

Diriliş Ertuğrul'da düğün zamanı

Diriliş Ertuğrul dizisinin Doğan Bey’i, başarılı oyuncu Cavit Çetin Güner dünya evine girdi.

Diriliş Ertuğrul'da düğün zamanı

Ertuğrul dizisinin Doğan Bey’i, başarılı oyuncu Cavit Çetin Güner, 30 Temmuz akşamı Ulus Tepe Majeur’de Vakıfbank Voleybol Takımı’nın liberosu Gizem Örge ile dünya evine girdi.

Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinin, sanat ve spor dünyasının bir araya geldiği düğünde, ünlü çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıyarken, nikah şahitleri ise Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar oldu.

Televizyon dizilerinin aranılan oyuncusu, en son Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı Doğan Bey karakteriyle büyük ses getiren Cavit Çetin Güner, 30 Temmuz akşamı Ulus Tepe Majeur’de, voleybolunun yükselen yıldızlarından Vakıfbank Voleybol Takımı’nın liberosu Gizem Örge ile mutluluğa “Evet” dedi.

diriliş

Uzun süredir aşk yaşayan çiftin nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tarafından kıyılırken, şahitleri ise Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar oldu.

Çiftin nişan töreninde de yüzüklerini takan ve nikah töreninde de damat Cavit Çetin Güner’in şahitliğini üstlenen Engin Altan Düzyatan, gece boyunca eşi Neslişah Alkoçlar ile düğünde doyasıya eğlendi.

250 kişinin katıldığı rüya gibi düğüne, Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosu katılırken, çiftin spor ve sanat camiasından arkadaşları da katıldı.

Aralarında Reha Özcan, Kenan Çoban, Sevil Akı gibi ünlü isimlerin geceye renk kattığı rüya gibi düğünde, gelin Gizem Örge iki gelinlik giyerken, düğün töreni after party ile günün ilk ışıklarına kadar devam etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar