GÜNDEM

Didem Arslan Yılmaz'dan Ahmet Hakan'a gönderme

İmamoğlu ile Yıldırım'ın canlı yayındaki moderatörü belli oldu. Didem Arslan Yılmaz'dan, "Bu süreçte dost görünen ikiyüzlüleri tanıdım" açıklaması geldi.

Didem Arslan Yılmaz'dan Ahmet Hakan'a gönderme

CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti adayı Binali Yıldırım arasındaki canlı yayının, ne zaman ve kimin moderatörlüğünde yapılacağı belli oldu.

Pazar günü İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde yapılacak yayın, uzun süredir medyadaki ünlü gazetecilerin tartışma konusu olmuştu.

İkilinin canlı yayında tartışması talebini, ilk olarak Habertürk sunucusu Didem Yılmaz Arslan dile getirmişti. Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlük yapma istediğine, CNN Türk sunucusu Ahmet Hakan'dan eleştiri gelmişti.

"BU SÜREÇTE İKİYÜZLÜLERİ TANIDIM"

Bütün bu tartışmaların ardından canlı yayını, İsmail Küçükkaya'nın yöneteceği belli oldu. Konuyla ilgili Didem Arslan Yılmaz'dan, açıklama geldi. Yılmaz paylaşımında, İsmail Küçükkaya'yı tebrik ettikten sonra, "Bu süreçte tek kazancım, dost görünen ikiyüzlüleri tanımak oldu. Meslekteki ve bu  süreçteki tanıklıklarımı, çok  ilginç ayrıntıları yazmakta olduğum kitabımda okuyacaksınız..." ifadelerini kullandı.

didem arslan yılmaz

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar